Reis futbol basketbol farketmiyor bakıyorum hangisi kafama uyarsa o an az önce Almanya maçı maç önü kazanırı 1.18 diYine futbol mu
Reis futbol basketbol farketmiyor bakıyorum hangisi kafama uyarsa o an az önce Almanya maçı maç önü kazanırı 1.18 diYine futbol mu
BekliyoruzReis futbol basketbol farketmiyor bakıyorum hangisi kafama uyarsa o an az önce Almanya maçı maç önü kazanırı 1.18 di
Nesin’e de 83 dk 1 gol oranı 1.70 diReis futbol basketbol farketmiyor bakıyorum hangisi kafama uyarsa o an az önce Almanya maçı maç önü kazanırı 1.18 di
Acele etmeReis futbol basketbol farketmiyor bakıyorum hangisi kafama uyarsa o an az önce Almanya maçı maç önü kazanırı 1.18 di
Yapıştır gelsin 4 adım biraz zor iş herkes 3de patlıyorReis futbol basketbol farketmiyor bakıyorum hangisi kafama uyarsa o an az önce Almanya maçı maç önü kazanırı 1.18 di
Doğru diyon valla favori mavori dinlemez futbol buReis futbol basketbol farketmiyor bakıyorum hangisi kafama uyarsa o an az önce Almanya maçı maç önü kazanırı 1.18 di
1.50mis sen yalasalami baktın?orası ölü soyucuReis futbol basketbol farketmiyor bakıyorum hangisi kafama uyarsa o an az önce Almanya maçı maç önü kazanırı 1.18 di
Bu arkadaş aklı başında oynuyor yecüc mecüc kuponu değil bu inş gelir 4 teYapıştır gelsin 4 adım biraz zor iş herkes 3de patlıyor
2 yi bi geçelimde reisYapıştır gelsin 4 adım biraz zor iş herkes 3de patlıyor
Önemli olan ilkiydi2 yi bi geçelimde reis
Çok maç var acele ettirmezseniz wonlar çoğalır2 yi bi geçelimde reis
O maçın istatistik yanlış sanıyordum dogrumus ne.4 şut vardı isabet yoktu 5. Şut isabetli ve gol şansın vardiReis futbol basketbol farketmiyor bakıyorum hangisi kafama uyarsa o an az önce Almanya maçı maç önü kazanırı 1.18 di
İlkten sonra sular seller sal gelsin2 yi bi geçelimde reis
Acele etme güzel bir Maç yap tekli git2 yi bi geçelimde reis
Bunada bol sans
Bol sadn
Rastgele