Umarım knkTott burdan vermez düşmemek için
Totnim dayanir hatta 2 yi atar mecbur çünkü @Yusuf3504Napoli tamam totnm attı şuan çok iyi
Yapı müsade etmez düşmesine knk adamlar İngililterenin top 6 takımındanUmarım knk
Adam yarım maaş veren kuponu buraya bıraktı gitti awk acaba kendi takip ediyomuNeyse arkadaşlar gelirse 1 tane daha yaparız ben kaçıyorum maç sonu görüşürüz umarım hepimiz kazanırız
Mutlaka ediyodur tabi knk maçı izliyodur adamAdam yarım maaş veren kuponu buraya bıraktı gitti awk acaba kendi takip ediyomu
Reis okey oynuyom arkada normalde de ben kuponları ara ara bakarı. Ekrana bakılı kalmıyorum adamsın 😁Adam yarım maaş veren kuponu buraya bıraktı gitti awk acaba kendi takip ediyomu
Bol şanslarbu kupon tutarsa 1 kupon daha 2 Li yapıp bi oda gelirse bi kaç arkadaşa ulaşırız
Bu maç bittiğinde napoli oyuncuları duşlarını alıp çıkmış olur dostBu erken gelirse Napoli nin siradaki gölüne girilir 2/1 olacak bence
Bu erken nasl gelsin knk parayı alması için maçın bitmesini bekleyecekBu erken gelirse Napoli nin siradaki gölüne girilir 2/1 olacak bence
Masa iddaali demek kiReis okey oynuyom arkada normalde de ben kuponları ara ara bakarı. Ekrana bakılı kalmıyorum adamsın 😁
Erken sonuçlandirma var ya dost o anlamda dedimBu maç bittiğinde napoli oyuncuları duşlarını alıp çıkmış olur dost