Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Yüzyılın Bankosu " city Alır" 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,009
8,283
113
Bakında görün bu maç 3-1 biter etihatta da City 3-1 Yener uzatmada Real turlar gelir

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
11,285
113
Bodo tarih yazmaya devam ediyor yalnız aşırı şerefli ve namuslu takım yemin ediyorum.Kralına eyvallah yok takımın helal olsun sana Bodo

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,837
43,919
113
Dün Liverpool maçını stadda izledim böyle bir atmosfer olamaz kirve.Sana yemin ediyorum o atmosferde ben çıkıp oynasam nefesi arkadan bile alsam 90 dakika koşarım manyak bir yer be
son 16da 6 ingiliz var ve 0/6 galibiyet
öğreteceğiz kardeşim tüm ingiltereye futboluda öğreteceğiz

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
11,285
113
son 16da 6 ingiliz var ve 0/6 galibiyet
öğreteceğiz kardeşim tüm ingiltereye futboluda öğreteceğiz
Bu platformda 2 baba var benim gözümde zaten Almanlar ve İspanyollar.İngilizler gitsin liginde oynasın.Bayern Münih’in karşısına hangi ingilizi çıkarırsan çıkar şu anda tecavüz etmeyeceği takım yok

artiihhahmet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
639
188
43
Bu platformda 2 baba var benim gözümde zaten Almanlar ve İspanyollar.İngilizler gitsin liginde oynasın.Bayern Münih’in karşısına hangi ingilizi çıkarırsan çıkar şu anda tecavüz etmeyeceği takım yok
İngizler pl de alismis yan pas geriye hafif kaliyolar bodo bosuna yenmedi citiyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...