- 17,875
- 16,618
- 113
Deme olm öyle Allah'ın zoruna gitmesin tipimizi kendimiz mi seçiyoruz doğarken ayipMaymun Vini penaltıyı kaçırdı
Deme olm öyle Allah'ın zoruna gitmesin tipimizi kendimiz mi seçiyoruz doğarken ayipMaymun Vini penaltıyı kaçırdı
Ordan patladı zaten şimdi bide mbappe takılıyo hatunla moraller bozukKafayı Ester Expotico ya verse 2 seneye ...hub
Tipinden dolayı demiyorum bro onu yaptığı maymun hareketlerinden diyorum.Aşırı derecede uyuz ve ukâla bir tipDeme olm öyle Allah'ın zoruna gitmesin tipimizi kendimiz mi seçiyoruz doğarken ayip
Bi turda bizim oğlan biner mi kiOrdan patladı zaten şimdi bide mbappe takılıyo hatunla moraller bozuk
Yetmez ki adamlar afrika kökenliBi turda bizim oğlan biner mi ki
Efso gacı yalnızYetmez ki adamlar afrika kökenli
Allah sahibine bağışlasın haramEfso gacı yalnız
Ama başını 😂😂📌☝🏽Oran 2
Handikaplı bile denenebilir
City bu akşam çok rahat kazanır
sapladık kardeşim sapladıkBodo tarih yazmaya devam ediyor yalnız aşırı şerefli ve namuslu takım yemin ediyorum.Kralına eyvallah yok takımın helal olsun sana Bodo
Aynen 🤣Başlığı degistirmis awk
Dün Liverpool maçını stadda izledim böyle bir atmosfer olamaz kirve.Sana yemin ediyorum o atmosferde ben çıkıp oynasam nefesi arkadan bile alsam 90 dakika koşarım manyak bir yer besapladık kardeşim sapladık
samiyende onlarada sapladık
son 16da 6 ingiliz var ve 0/6 galibiyetDün Liverpool maçını stadda izledim böyle bir atmosfer olamaz kirve.Sana yemin ediyorum o atmosferde ben çıkıp oynasam nefesi arkadan bile alsam 90 dakika koşarım manyak bir yer be
Bu platformda 2 baba var benim gözümde zaten Almanlar ve İspanyollar.İngilizler gitsin liginde oynasın.Bayern Münih’in karşısına hangi ingilizi çıkarırsan çıkar şu anda tecavüz etmeyeceği takım yokson 16da 6 ingiliz var ve 0/6 galibiyet
öğreteceğiz kardeşim tüm ingiltereye futboluda öğreteceğiz
İngizler pl de alismis yan pas geriye hafif kaliyolar bodo bosuna yenmedi citiyiBu platformda 2 baba var benim gözümde zaten Almanlar ve İspanyollar.İngilizler gitsin liginde oynasın.Bayern Münih’in karşısına hangi ingilizi çıkarırsan çıkar şu anda tecavüz etmeyeceği takım yok