- 3,072
- 1,780
- 113
Eyvallah dostum harcamaya fırsatımız olur inşallah daha burdayım 😀Hayırlı olsun güle güle harca hayırlı geceler dostum
Eyvallah dostum harcamaya fırsatımız olur inşallah daha burdayım 😀Hayırlı olsun güle güle harca hayırlı geceler dostum
Gönder gelsin o zmn dost yeni maçıEyvallah dostum harcamaya fırsatımız olur inşallah daha burdayım 😀
😀 Bakıyorum kralGönder gelsin o zmn dost yeni maçı
Çek paranı,,,başka siteden dewam edersin..niye karı alıp cebe koymak varken aynı sitede dewam edersin..sitemi yok😀 Bakıyorum kral
Victoria maçında ekmek var gibi bak istersen😀 Bakıyorum kral
Aynen reis öyle yapacamÇek paranı,,,başka siteden dewam edersin..niye karı alıp cebe koymak varken aynı sitede dewam edersin..sitemi yok
Kral bilmiyorim bendemi limit var herkesdemi anlamadim gece maclarina ne zmaan oynasam 1000 den fazla bastimiyorlrVictoria maçında ekmek var gibi bak istersen
En azından kaybetsen kayıp tesellisi var,,artı kasan daima durur..son saniyede gelen kazanç cekilmezsd gidiyor genellikle,,santrasiz gol oldu resmen..değerlerdir yaniAynen reis öyle yapacam
Ağa kasa kasa gitmek zorunda değilsin olması çek başka yerde devam etKral bilmiyorim bendemi limit var herkesdemi anlamadim gece maclarina ne zmaan oynasam 1000 den fazla bastimiyorlr
siteden kaynaklıdırKral bilmiyorim bendemi limit var herkesdemi anlamadim gece maclarina ne zmaan oynasam 1000 den fazla bastimiyorlr
Biz 50 yüz basan adamiz,,ddDKral bilmiyorim bendemi limit var herkesdemi anlamadim gece maclarina ne zmaan oynasam 1000 den fazla bastimiyorlr
😀😀😀Biz 50 yüz basan adamiz,,ddD
Hiç limit görmedim ddD
Aynen reis haklisinizAğa kasa kasa gitmek zorunda değilsin olması çek başka yerde devam et
Doğru kral öyle yapacamEn azından kaybetsen kayıp tesellisi var,,artı kasan daima durur..son saniyede gelen kazanç cekilmezsd gidiyor genellikle,,santrasiz gol oldu resmen..değerlerdir yani
Kardeş paranı çek git kupon başlangıcını bir siteye at devam et karın cebinde kalsınAynen reis öyle yapacam
Öyle yapacam kralKardeş paranı çek git kupon başlangıcını bir siteye at devam et karın cebinde kalsın
👏 👏 ✅@Daimon reis bura won