- 1,781
- 2,074
- 113
Dostum geleceğinden emin olsam dediğin olur kazanırsa herkes eyvallah der kaybetse sabaha kadar küfür yerim 😄Su kuponlari bide mac baslamadan paylassan reis herkes yararlansa 😂😂
Dostum geleceğinden emin olsam dediğin olur kazanırsa herkes eyvallah der kaybetse sabaha kadar küfür yerim 😄Su kuponlari bide mac baslamadan paylassan reis herkes yararlansa 😂😂
Geçen sene burda bir kupon paylaştım komple resmi kesmeden çekim talebini iptal edip prenses te pic etmişlerdi parayı
Boşver en iyisini yapmışsın paylaşma burda paylaşırsan da kupon resmi değil maçları yaz şu kuponu kazanmadan atsan eminim hesabını kurcalamaya başlardı birileriGeçen sene burda bir kupon paylaştım komple resmi kesmeden çekim talebini iptal edip prenses te pic etmişlerdi parayı
Bilmiyorum ama heryerde olduğu gibi bu formda da var böyle insanlarKim o kasmer şöyle ağa onun kulağını keseyim
Ne alakasi var reis sans isi bu isteyen oynar istemeyen oynamaz guzelde oran yani tebrik ederim bu arada kazancin daim olsun cesaretine kurbanDostum geleceğinden emin olsam dediğin olur kazanırsa herkes eyvallah der kaybetse sabaha kadar küfür yerim 😄
Para geldi de o yüzden atıyorum yoksa tovbeliyimBoşver en iyisini yapmışsın paylaşma burda paylaşırsan da kupon resmi değil maçları yaz şu kuponu kazanmadan atsan eminim hesabını kurcalamaya başlardı birileri
Maci yazsin yeter bize be dedigin dogru ama büyük ihtimal onlemini almıştır kucuk paralarla oynamiyorBoşver en iyisini yapmışsın paylaşma burda paylaşırsan da kupon resmi değil maçları yaz şu kuponu kazanmadan atsan eminim hesabını kurcalamaya başlardı birileri
Paylaşım yapma ağa aman parayı da pic etme düzgün kulanBilmiyorum ama heryerde olduğu gibi bu formda da var böyle insanlar
Teşekkür ederim dostum daha fazlası herkesin olsun cesaret ten ziyade yarın ödemem vardı mecburdum yaniNe alakasi var reis sans isi bu isteyen oynar istemeyen oynamaz guzelde oran yani tebrik ederim bu arada kazancin daim olsun cesaretine kurban
Misss gibi tekrar tebrikler gecen guzel olsunTeşekkür ederim dostum daha fazlası herkesin olsun cesaret ten ziyade yarın ödemem vardı mecburdum yani
Sağol dostum seninde bol şansMisss gibi tekrar tebrikler gecen guzel olsun
Önlem hiç fayda etmiyor reis iki aşamalı falan hikaye valla alt yapı belli mesela kuponda arkadaşın kullanıcı adını bilmesi yeterli girmesi için o hırsızınMaci yazsin yeter bize be dedigin dogru ama büyük ihtimal onlemini almıştır kucuk paralarla oynamiyor
Oda doğru gerce site calisanlari bile bosaltmaya basladi allha emanetizÖnlem hiç fayda etmiyor reis iki aşamalı falan hikaye valla alt yapı belli mesela kuponda arkadaşın kullanıcı adını bilmesi yeterli girmesi için o hırsızın
İki aşamalıyi çoğu sitelerde destek iptal ediyor anindaÖnlem hiç fayda etmiyor reis iki aşamalı falan hikaye valla alt yapı belli mesela kuponda arkadaşın kullanıcı adını bilmesi yeterli girmesi için o hırsızın
Sitenin birisinde şifremi unuttum sıfırlama maili gelmiyordu yemin ediyorum sana canlı destek şifremi söyledi öyle girdim betco alt yapı sorsan kimse göremez derler ama hikaye hepsiİki aşamalıyi çoğu sitelerde destek iptal ediyor aninda
Tabi tabi hemen yalandan TC kimlik doğum tarihi soruyorlar anında şifre iptalSitenin birisinde şifremi unuttum sıfırlama maili gelmiyordu yemin ediyorum sana canlı destek şifremi söyledi öyle girdim betco alt yapı sorsan kimse göremez derler ama hikaye hepsi
Senin miktarları sağlam yerden oynamak lazım her ihtimale karşıTabi tabi hemen yalandan TC kimlik doğum tarihi soruyorlar anında şifre iptal
Öyle yapıyorum dostum çok sitede param kaldi çok kazık yedik zamanında şu an 4 site nin dışına çıkmıyor umSenin miktarları sağlam yerden oynamak lazım her ihtimale karşı
Kazancın daim olsun reisÖyle yapıyorum dostum çok sitede param kaldi çok kazık yedik zamanında şu an 4 site nin dışına çıkmıyor um