- 10,249
- 4,367
- 113
dropbhsx
sürpriz
sürpriz
reis niye buraya yazıyon bonusları
Zebra dayım selamlar bu 50₺ verdi balıkçıda 2 spin attım kasa 1 k oldu şartları ne bunun canlıda 1000 kişi var biliyorsan sana zahmetdropbhsx
sürpriz
3k yatırımlıZebra dayım selamlar bu 50₺ verdi balıkçıda 2 spin attım kasa 1 k oldu şartları ne bunun canlıda 1000 kişi var biliyorsan sana zahmet
Yemişim öyle bonusu 2 yaptım sıfırladım o çakal siteye 1₺ yatırmam 50₺ kod için 3000₺ yatırım istiyor kafayı yemişler3k yatırımlı
Valla öyle dost bende sweette tekte basıp çıkıyorum yatırsanda ödeyip edemeyeceği belli değilYemişim öyle bonusu 2 yaptım sıfırladım o çakal siteye 1₺ yatırmam 50₺ kod için 3000₺ yatırım istiyor kafayı yemişler
Öder ama gerek yok ana para çevirirken gidecek zaten yatırdığın ile kalacaksınValla öyle dost bende sweette tekte basıp çıkıyorum yatırsanda ödeyip edemeyeceği belli değil
bilmiyorum ver 1000 tl cekim belli olurZebra dayım selamlar bu 50₺ verdi balıkçıda 2 spin attım kasa 1 k oldu şartları ne bunun canlıda 1000 kişi var biliyorsan sana zahmet
bosver ben eğlence yaptik slotta 100 tl yi3k yatırımlı
Eee..Nereye yazalım ki bunlar kod birkaç saniyelik bir saniye değil salise geç kalsan biter bunu herkes bilir hızlı olalım daforumda birileri faydalansın diye..git bonus diye konu açsam %100 biter bu sefer sizler daha çok elestirmezmisinizreis niye buraya yazıyon bonusları
Ayrıca her türlü paylaşımı buradan yapıyoruz burası canlı bültenEee..Nereye yazalım ki bunlar kod birkaç saniyelik bir saniye değil salise geç kalsan biter bunu herkes bilir hızlı olalım daforumda birileri faydalansın diye..git bonus diye konu açsam %100 biter bu sefer sizler daha çok elestirmezmisiniz
En güzelibosver ben eğlence yaptik slotta 100 tl yi
Gemi de 100 de 50 indirim oh beleş hayatOtobusler bedava h.o
12850 TL dayim15 Nisan geçtiğimiz 2 gün önce matbet 500 ekledi doğum günüme.. bakiye 250 kalınca bonus satın aldık.Le Cowboy da kaç tl verdi dersiniz büyük sürpriz hele ki bu oyunda))Ekli dosyayı görüntüle 959373
Ooo dayı hayırlı olsun alırım bir dal15 Nisan geçtiğimiz 2 gün önce matbet 500 ekledi doğum günüme.. bakiye 250 kalınca bonus satın aldık.Le Cowboy da kaç tl verdi dersiniz büyük sürpriz hele ki bu oyunda))Ekli dosyayı görüntüle 959373