Amin amin aminulan 66 yasina kadar ot gibi yasadigini düşünsene knka. çok korkutucu. Allah yaşatmasın o yaşta kumar oynamayı
Amin amin aminulan 66 yasina kadar ot gibi yasadigini düşünsene knka. çok korkutucu. Allah yaşatmasın o yaşta kumar oynamayı
66 yasinda bir dede, kod kovalarken karşımda otursa kahkaha atarim
[/QUOTE
KARTALMISIN KARGAMISIN BIL.EM DE TANIMADIGIN INSANLAR HAKKINDA KONUSMA ASLA!!..BIZ 12 SENE HAVADA HELIPOTERLE TURKIYE GENELI 24 SAAT SAAT 7 GUN TATILSIZ YÜZBINLERCE ORMANI TRILYONLARCA ICINDEKI CANLILARI YANMAKTAN KURTARDIK..AŞIRI VIBRASYONA MARUZ KALDIK ŞINDI EVDE TUTUNARAK 3 LÜ BASTONLA ZOR YÜRUYORUM.KUMARDAN HERGUN BIR KAC BIN ÇEKERIM ..DE 1 TL SI DAHI EVE GIRMEZ.BILMEDIGINIZ YERLERE YARDIM EDIYIRUZ..
D:Karacaahmet de 1000 yap 100 çek promosyonu varmış
Andropoz o hocamdedem menepozdasın herhalde sakin.
menopoz kadınlarda olur evinde varsa yaşlı kadın (?)dedem menepozdasın herhalde sakin.
çok basit gençlerimiz.. elli yıllık depode eskiler bunarAndropoz o hocam
Dayım hiç boş şeyler paylaşmayan nadir adamlardan helal olsun00:00 da Zlot vip bonuslar var vip olanlara duyurulur
sen cuf cuf tarikatın tam yakışırsın mürid olarakAmin amin amin
Dayı cizgini bozma devamkeçok basit gençlerimiz.. elli yıllık depode eskiler bunar
bunlar yüzünden foruma girmek bile istemiyoruz da içlerinde Adam gibi Adamlar dostlar var.Bedava bonuslari o dostlara DM den atacağım burada paylaşım burada nokta●neyse bu yeni zibidiler ile vakit kaybetmeyelim onlar da bunu istiyor zaten ..
Kurban olasın tarikata Allah'ın kekosusen cuf cuf tarikatın tam yakışırsın mürid olarak
Ya fatih seni de tarikatını da sert sert pompalıcam şimdi az kaldıKurban olasın tarikata Allah'ın kekosu
Sktr lan gavatYa fatih seni de tarikatını da sert sert pompalıcam şimdi az kaldı
Çok elbistanlı pompaladım haberin olsunYa fatih seni de tarikatını da sert sert pompalıcam şimdi az kaldı