- 17,952
- 9,608
- 113
Peki o gazateci adammidir dayım benikheee. kamyon kamyon para..ya ne parası eski gazeteci araştırmacı adam gibi adam küresel ölçekte medyada bulamayacağınız konular güncel..
Peki o gazateci adammidir dayım benikheee. kamyon kamyon para..ya ne parası eski gazeteci araştırmacı adam gibi adam küresel ölçekte medyada bulamayacağınız konular güncel..
O Az biraz gelmezÇok az kaldı aranızdan veda edecem az biraz daha kazanayım kumar illetim uzun bir süre sona erecek inşallah
Gelecek inanamıyorum inşallah 😅O Az biraz gelmez
buraya niye yazarsın..Bu ilerde sigarayı bırakacağım deriz de o ilerisi hiç gelmez..inşallah bırakırsın kendine iyilik yapmış olursunÇok az kaldı aranızdan veda edecem az biraz daha kazanayım kumar illetim uzun bir süre sona erecek inşallah
Sohpet konusu diye yazdım gidip yatırıma ek fresipin konusuna mi yazayım yoksa konu mu açayım. Sohpet konusu bulamadım bunu gördüm en masum yer diye buraya yazdım 😅buraya niye yazarsın..Bu ilerde sigarayı bırakacağım deriz de o ilerisi hiç gelmez..inşallah bırakırsın kendine iyilik yapmış olursun)
Her yer diğer taraf gibi değil bizi bırakıp gittin demek vay beSohpet konusu diye yazdım gidip yatırıma ek fresipin konusuna mi yazayım yoksa konu mu açayım. Sohpet konusu bulamadım bunu gördüm en masum yer diye buraya yazdım 😅
1000 betamirale yatirdik 2300 yapıp zevkine oynayınca 1000 e ki düştü cekimde.baska yerde biraz daha ..15 FREESPİN BET DEĞERI 38.TL.DIR.FS KAZANCI 4500 TL.YAPTIK.HIC YATIRIM YOK ISE 500 YATIR 2500 ÇEKMIS.MIN.MAX.CEKIM 2000 TL.
sohbet başlığı ile değil sitenin alt sonlarda " muhabbet " var konu orada açarsın biraz araştır.Sohpet konusu diye yazdım gidip yatırıma ek fresipin konusuna mi yazayım yoksa konu mu açayım. Sohpet konusu bulamadım bunu gördüm en masum yer diye buraya yazdım 😅
Valla daha çözemedim onu ana sayfada ne konu varsa onu görüyorum 😃sohbet başlığı ile değil sitenin alt sonlarda " muhabbet " var konu orada açarsın biraz araştır.)
Burayı da bırakacam başka yerde kalmayacak. Şifremi de gözümü kapatıp rast gele şifre yapıp onay verecem, zaten şifre değişimi için mail gelmiyor bitmiş olacak herşey.Her yer diğer taraf gibi değil bizi bırakıp gittin demek vay be
Sıkıldım herşeyden dost bunaldım sağol sen nasılsın@berkays7 dost nerdesin ne zamandır
Aynı boktan hayat dost. Hiçbirşeyin tadı yok sanki boşa yaşıyoruz gibi. Saatleri öldürüyoruz sadeceSıkıldım herşeyden dost bunaldım sağol sen nasılsın
Ne zamandır girmiyordum en son jojodan para çekip muro başkana attığım zaman girmiştim. Daha da girmedim hayatın telaşesi insan unutuyorSıkıldım herşeyden dost bunaldım sağol sen nasılsın
Vallaha aynı dost çok sıkıcı herşey boktan dediğin gibiAynı boktan hayat dost. Hiçbirşeyin tadı yok sanki boşa yaşıyoruz gibi. Saatleri öldürüyoruz sadece
Bakalım sonumuz hayrola borcun için üzgünüm. Kredi kartı açmadım hiç açmakta istemiyorum nefis işte açmak istiyor paranın kokusu hoş geliyorVallaha aynı dost çok sıkıcı herşey boktan dediğin gibi
Açma zaten bankanın sonu yokki kurtarma derdine dustugun an hersye boks sariyoBakalım sonumuz hayrola borcun için üzgünüm. Kredi kartı açmadım hiç açmakta istemiyorum nefis işte açmak istiyor paranın kokusu hoş geliyor
Zebra dayı günaydınsohbet başlığı ile değil sitenin alt sonlarda " muhabbet " var konu orada açarsın biraz araştır.)