- 7,136
- 7,375
- 113
60 ı at bana açıcam söz@TommyEgan sponsor ol 70k roll açalım 10 senden 60 benden ahsjsjdjd 🤣🤣
60 ı at bana açıcam söz@TommyEgan sponsor ol 70k roll açalım 10 senden 60 benden ahsjsjdjd 🤣🤣
Bende başarı yüzdesi son 10 günde %290 dost sağol yinede 🤣🤣60 ı at bana açıcam söz
Slotta göte bala aldın bişeyler burası yiğidin harman olduğu yer yoğun analiz gökten vahiy uzman görüş kuponlarıBende başarı yüzdesi son 10 günde %290 dost sağol yinede 🤣🤣
Dostum seni anlamıyorum sen bana sataşmaya neden hemen yer arıyorsun ? Daha geçen akşam toparlamadık mı aramızı ne güzel yorumlaşıyorduk ne yapalım tutan 28-45 oranları mı atalım illa etme hayırlı gecelerSlotta göte bala aldın bişeyler burası yiğidin harman olduğu yer yoğun analiz gökten vahiy uzman görüş kuponları
Tanıştık zaten@TommyEgan attığın herkes kaybetti maalesef keşke önceden tanışsaydık 😃
Olm ne dedim amk 😃 vahiy yazmışım ben peygamber miyim makara yapıyorum zatenDostum seni anlamıyorum sen bana sataşmaya neden hemen yer arıyorsun ? Daha geçen akşam toparlamadık mı aramızı ne güzel yorumlaşıyorduk ne yapalım tutan 28-45 oranları mı atalım illa etme hayırlı geceler
Ben mi sana gönderdim sen mi bana valla orası yok bendeTanıştık zaten
Alış veriş yokBen mi sana gönderdim sen mi bana valla orası yok bende
Ok o zaman ben oldu sandımAlış veriş yok
Hocam takipteyiz ama gol gelmiyo halaHedefe ulasirsak 2 3 kişiyi görürüz
Sponsor @TommyEgan a Tesekkurler
@TommyEgan bi ara mesajlarına bakar mısınNeyse bi dahakine güzel bi roll istersen ben burdayım 😂 Herkes kazansın 😀
Gülüm sana tavsiyesi konularda ister durursan atacak olanda atmaz sana roll parası benden demesiNeyse bi dahakine güzel bi roll istersen ben burdayım 😂 Herkes kazansın 😀
bol şansHedefe ulasirsak 2 3 kişiyi görürüz
Tamam gülümGülüm sana tavsiyesi konularda ister durursan atacak olanda atmaz sana roll parası benden demesi
Bol şanslarHedefe ulasirsak 2 3 kişiyi görürüz
HayırlısıHedefe ulasirsak 2 3 kişiyi görürüz
Yoksun hocam ortalardaHayırlısı