Aslında Zenginmişsin. Bol şansZor ama mucize değil. Virüsbet dünya kupası Freebet ile oynadımEkli dosyayı görüntüle 982330
Aslında Zenginmişsin. Bol şansZor ama mucize değil. Virüsbet dünya kupası Freebet ile oynadımEkli dosyayı görüntüle 982330
Bol şansZor ama mucize değil. Virüsbet dünya kupası Freebet ile oynadımEkli dosyayı görüntüle 982330
Bol şansZor ama mucize değil. Virüsbet dünya kupası Freebet ile oynadımEkli dosyayı görüntüle 982330
7.898₺Aslında Zenginmişsin. Bol şans
TaçZor ama mucize değil. Virüsbet dünya kupası Freebet ile oynadımEkli dosyayı görüntüle 982330
Taç sayıyon mu la ciddenKart 1
Taç 6
Gol 1
Sen önce dolandırdıgın insanların parasını ver milletten para dilenip haftalarca ödeyecem diyip küfür yiyince küfür ettin diyip borcumu ödemiyorum diyecek kadar karaktersizsinZor ama mucize değil. Virüsbet dünya kupası Freebet ile oynadımEkli dosyayı görüntüle 982330
İzlemiyorum ki mackolikten. BaktımTaç sayıyon mu la cidden
Bol şans dostZor ama mucize değil. Virüsbet dünya kupası Freebet ile oynadımEkli dosyayı görüntüle 982330
Öyle bişey mi varmış.bn kacirmisim o olayiSen önce dolandırdıgın insanların parasını ver milletten para dilenip haftalarca ödeyecem diyip küfür yiyince küfür ettin diyip borcumu ödemiyorum diyecek kadar karaktersizsin
İstesem şuan kanitlarim ama gerek yok onun kadar kararkersiz olmadık Allah'a şükürÖyle bişey mi varmış.bn kacirmisim o olayi
Geçmiş olsun reisEn güvendiğim taçtan yattı. Afrika önce 10 sınra 9 kişi kalınca taç çıkmadı