Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Zerus27 & Kombine

Kupon Miktarı
2800
Kupon Oranı
2.90

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,914
3,729
113
Dostum kusura bakma ben seni bütün etkinliklerin altında görüyorum ödül aldığın zamanlar oluyor. Bir günden bir güne senin konu açıpta 2 kişiye roll açtırayım dediğini görmedim. Hep bana hep bana olmaz
Sen gokaybet diye birini görmedin sanırım adamın ödül almadığı gün yok yapışıyor canlarına 😃

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,419
3,816
113
Dostum kusura bakma ben seni bütün etkinliklerin altında görüyorum ödül aldığın zamanlar oluyor. Bir günden bir güne senin konu açıpta 2 kişiye roll açtırayım dediğini görmedim. Hep bana hep bana olmaz
Şuan aşırı sıkıştım borç yükü çok geçen açmayı düşündüm param yoktu açamadım inan düşündüm 2 kez rolden para aldım Lazistan vermişti birini bide makina verdi çok rol takip ediyorum yapmayı düşünüyorum roll aklımda vallahi

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,419
3,816
113
Tebrikler tekrardan iyi akşamlar

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,271
10,105
113
Şuan aşırı sıkıştım borç yükü çok geçen açmayı düşündüm param yoktu açamadım inan düşündüm 2 kez rolden para aldım Lazistan vermişti birini bide makina verdi çok rol takip ediyorum yapmayı düşünüyorum roll aklımda vallahi
Tamam dost düşünmeye devam

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,271
10,105
113
Rekorbete güvenli demiş yarılıyorum gülmekten 😂🤦🏻‍♂️

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,206
3,173
113
Kazanç silindi bittim fıstık gibi kazanç gitti 🤬🤬🤬🥺🥺😭😭😭 bakalım ne bahane bulacaklar canlı desteğe baglanıyorum
kanka yazıktır ya paraya rekorbette oynanılırmı allah için

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,588
43,499
113
Vay be harbi bizim antepliymiş
Kim gol atar bahsinden anlaşılıyor zaten yine paraya çöken büro yine sövme modu açık
Yine konu içinde bu site güvenilir mi diye sormuş
Nick değişsede bazı şeyler değişmiyor puhah