@mehmet3131
@Athena
@kara23
Ödülü bu 3 kişiye göndereceğim özelden iban atın
Ayrıca gece NBA olacak bilginiz olsun
@Athena
@kara23
Sen gokaybet diye birini görmedin sanırım adamın ödül almadığı gün yok yapışıyor canlarına 😃Dostum kusura bakma ben seni bütün etkinliklerin altında görüyorum ödül aldığın zamanlar oluyor. Bir günden bir güne senin konu açıpta 2 kişiye roll açtırayım dediğini görmedim. Hep bana hep bana olmaz
Şuan aşırı sıkıştım borç yükü çok geçen açmayı düşündüm param yoktu açamadım inan düşündüm 2 kez rolden para aldım Lazistan vermişti birini bide makina verdi çok rol takip ediyorum yapmayı düşünüyorum roll aklımda vallahiDostum kusura bakma ben seni bütün etkinliklerin altında görüyorum ödül aldığın zamanlar oluyor. Bir günden bir güne senin konu açıpta 2 kişiye roll açtırayım dediğini görmedim. Hep bana hep bana olmaz
Kesene bereket@mehmet3131
@Athena
@kara23
Kesene bereket sağolasın@mehmet3131
@Athena
@kara23
Geçen seferki gibi olmasın Antepli. Bu adamlar @Metings1905 hocama benzemez affı yoktur.@mehmet3131
@Athena
@kara23
Tamam dost düşünmeye devamŞuan aşırı sıkıştım borç yükü çok geçen açmayı düşündüm param yoktu açamadım inan düşündüm 2 kez rolden para aldım Lazistan vermişti birini bide makina verdi çok rol takip ediyorum yapmayı düşünüyorum roll aklımda vallahi
Ben herkesi biliyorum dostum onu da biliyorum.Sen gokaybet diye birini görmedin sanırım adamın ödül almadığı gün yok yapışıyor canlarına 😃
Bildiğim Tek Şey Hiçbir Şey Bilmediğimdir. demiş rahmetli Sokrates. Kemiklerini sizlattin adamın.Ben herkesi biliyorum dostum onu da biliyorum.
Aristotales diyor onuBildiğim Tek Şey Hiçbir Şey Bilmediğimdir. demiş rahmetli Sokrates. Kemiklerini sizlattin adamın.
Platon un söylediği bile var bazı kaynaklarda. Sözün kim tarafından söylendiği değil hedefe ulaşıp ulaşmadığı önemli Naruto dost.Aristotales diyor onu
Hadı cabukUmarım ödenir rekorbet benim bildiğim sağlamdır ama hiç bu kadar çekmemiştim ama
Rekorbet finans birimi işte çalışıyor şuan.Hadı cabuk
kanka yazıktır ya paraya rekorbette oynanılırmı allah içinKazanç silindi bittim fıstık gibi kazanç gitti 🤬🤬🤬🥺🥺😭😭😭 bakalım ne bahane bulacaklar canlı desteğe baglanıyorum