Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Zerus27 & Kombine

Kupon Miktarı
2800
Kupon Oranı
2.90

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,913
3,726
113
Adamın suçu yok ayda yılda bir etkinlik kazanırsam olacağı bu 😀

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,271
10,105
113
İşte alın size betco!!!!!!!!
Betco kazancı üst üste görünce paraya çöküyor
Betcoyu sevmem de betcoyla alakalı değil bu sen rekorbete para yatırırsan olacağı bu. Yıllardır dolandırılan dolandıran bi insansın anlayamadın mı bunu daha 🤦🏻‍♂️

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,411
1,782
113
Abi bir gol olmuş ve senin
Lavuk atmış harbi tebrikler 2 gündür şarlıyorsun
Şarlasak ne oluyor ki al böyle siteler çıkıyor beni bitiriyor ben bu rekorbeti eskiden biliyordum ondan attım yoksa vallahi atmazdım
Ayrıca 12 yılımız diyorsa işte bunda şüphe duyacaktım youwin bets10 12 vardır bunlar kim ki 12 olacak

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,419
3,816
113
Şarlasak ne oluyor ki al böyle siteler çıkıyor beni bitiriyor ben bu rekorbeti eskiden biliyordum ondan attım yoksa vallahi atmazdım
Ayrıca 12 yılımız diyorsa işte bunda şüphe duyacaktım youwin bets10 12 vardır bunlar kim ki 12 olacak
Geçmiş olsun dost keşke başka siteden oynasaydin

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,676
32,654
113
Bets10 oranı 5,80 di senin kamilin gol atarı tahmine yazık ediyorlar

Kurtaran

KeYfEkEdEr
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,129
5,173
113
Vurun buna patlasın 😅😅😅😅

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,913
3,726
113
Adamdan ne istiyorsunuz bilmiyorum tanımıyorum da ama sitenin yaptığı şerefsizlik var ortada yazık günah adam o kadar bekleyip sevindi çekecem diye üstüne siz böyle yapıyorsunuz bilmiyorum artık

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,676
32,654
113
@Zerus27 şu kurtaranı hiç takma dostum parası yok ampırığın sataşacak yer arıyor sağa sola. Benimde bir kaç yazıma kahkaha atmış resmen tahrik ediyor küfür etmem için. @Shellac şu @Kurtaran arkadaşa yasaklama neden olmuyor ? Forumun huzurunu bozuyor fark etmeniz için ne olması lazım ortalığın 56 ya dönmesi mi gerekiyor dost rica ediyorum ilgilenin..

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,541
2,795
113
Anladığım kadarıyla gol olmuş kupon kazanmis gol iptal olmuş kazanç geri alınmış ve zerus27 isimli Antepli şahıs anaparasinin çekim talebini vermiş gelirse NBA ya badacakmiş