Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Zerus27 & Kombine

Kupon Miktarı
2800
Kupon Oranı
2.90

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,877
3,715
113
Anladığım kadarıyla gol olmuş kupon kazanmis gol iptal olmuş kazanç geri alınmış ve zerus27 isimli Antepli şahıs anaparasinin çekim talebini vermiş gelirse NBA ya badacakmiş
Yanlış anlamışsın adam oyuncu bahsi aldı oyuncu ilk yarı attı iptal oldu 2.yari yine atti iptallik durum yok parasını çekerken de böyle yaptı ibne site

Kurtaran

KeYfEkEdEr
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,129
5,173
113
@Zerus27 şu kurtaranı hiç takma dostum parası yok ampırığın sataşacak yer arıyor sağa sola. Benimde bir kaç yazıma kahkaha atmış resmen tahrik ediyor küfür etmem için. @Shellac şu @Kurtaran arkadaşa yasaklama neden olmuyor ? Forumun huzurunu bozuyor fark etmeniz için ne olması lazım ortalığın 56 ya dönmesi mi gerekiyor dost rica ediyorum ilgilenin..
Senin attığın kahkahalar sayılmıyor degilmi ben sana ķüfretmedim hiç uza git şimdi yat uyu.

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,877
3,715
113

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,645
32,641
113
Senin attığın kahkahalar sayılmıyor degilmi ben sana ķüfretmedim hiç uza git şimdi yat uyu.
Ben senin gibi boş adammıyım Kamil yat uyuymuş işteyiz çalışıyoruz, herkese salça olup tartışıyorsun az yaşının adamı ol İnan seni arkadaş olarak gördüm ve zamanında samimiyetine inanıp çok sevmiştim ama iflah olmaz bir kumarbazsın para için herkesi kırıyorsun yazık ediyorsun, uzatmaya gerek yok bana bulaşma yeter:

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,877
3,715
113
Tamam işte hakkettiğin kazanci ödüyor çakallık yaptığın miktarı degil neyse Bol sans size
Yav kardeşim çakallık dediğin nedir adam iki farklı oyuncu gol atar almış biri e 450 TL basmış birine 2800 TL burda çapraz lik durum yok birine alt birine üst almamış ki iki oyuncu da gol atamayabilirdi

Kurtaran

KeYfEkEdEr
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,129
5,173
113
Yav kardeşim çakallık dediğin nedir adam iki farklı oyuncu gol atar almış biri e 450 TL basmış birine 2800 TL burda çapraz lik durum yok birine alt birine üst almamış ki iki oyuncu da gol atamayabilirdi
Site kabul etmez dost çapraza girer lütfen ne olursa olsun 25yılımızi vermişiz bu işe oynayan qdamda biliyor farkında zaten bunun ödül atacağım formülüde siteden parayı nasil alırım taktiği bunun gibiler yüzünden sitelerde insanların canı yanıyor zaten 🔐🔐🔐

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,411
1,782
113
İade geldi gececiler uyumasın güzel bir kupon gelecek bu kez sorun çıkartmayan siteden
Ayrıca rekorbet ile uğrasacam kalan 6 binimi onlara bırakmam

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,411
1,782
113
Benim bildiğim Sacramento atar ilk başlarda durdu da şimdi başladı bakalım nasıl olacak görcez

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
Cruz maçı dk 24 basketi bulamadım la

berkays7

Tanınmış üye