Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Zerus27 | Kombine

Kupon Miktarı
2009
Kupon Oranı
9.09

akgul383

Kimseyi bekleme,işi düşen yetişir zaten
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,553
6,194
113
Gitti

akgul383

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,553
6,194
113
Geçmiş olsun dost

akgul383

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,553
6,194
113
Fark 6

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,641
7,851
113
Zerus geçmiş olsun dost yazık oldu tek maça gitti

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,350
1,741
113
Zerus geçmiş olsun dost yazık oldu tek maça gitti
Vallahi ben Delireceğim yemin ediyorum beni tımahaneye yatıracaklar yakında niye biliyor musun bu Basketbolu öyle bir mahvettiler ki milletin içinden resmen geçtiler
Basketbol deyince artık şuan varya sanki evli değilim yanlış anlaşılmasın basketbol deyince karımı s........ Sanki o derece o konuma geldim

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,641
7,851
113
Vallahi ben Delireceğim yemin ediyorum beni tımahaneye yatıracaklar yakında niye biliyor musun bu Basketbolu öyle bir mahvettiler ki milletin içinden resmen geçtiler
Basketbol deyince artık şuan varya sanki evli değilim yanlış anlaşılmasın basketbol deyince karımı s........ Sanki o derece o konuma geldim
Saçma sapan bi mac oldu dost zaten Allah bunların belasini versin

akgul383

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,553
6,194
113
Sağlık olsun dost

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,350
1,741
113
Saçma sapan bi mac oldu dost zaten Allah bunların belasini versin
Ben kayba bakmıyorum zaten ben giden paraya acıyorum 18 bin kaçtı futbolları çok iyi yakaladım
Yoksa şuan para pronet alt yapısında 3600 oldu şuan o sorun değil de
Canımı sıkan konu bu kaçıncı basketboldan paralar gitti inatla oynadıkça s..... lar