- 39,641
- 7,852
- 113
Dep atış yine
Vallahi ben Delireceğim yemin ediyorum beni tımahaneye yatıracaklar yakında niye biliyor musun bu Basketbolu öyle bir mahvettiler ki milletin içinden resmen geçtilerZerus geçmiş olsun dost yazık oldu tek maça gitti
Saçma sapan bi mac oldu dost zaten Allah bunların belasini versinVallahi ben Delireceğim yemin ediyorum beni tımahaneye yatıracaklar yakında niye biliyor musun bu Basketbolu öyle bir mahvettiler ki milletin içinden resmen geçtiler
Basketbol deyince artık şuan varya sanki evli değilim yanlış anlaşılmasın basketbol deyince karımı s........ Sanki o derece o konuma geldim
Sağlık olsun dostVallahi ben Delireceğim yemin ediyorum beni tımahaneye yatıracaklar yakında niye biliyor musun bu Basketbolu öyle bir mahvettiler ki milletin içinden resmen geçtiler
Basketbol deyince artık şuan varya sanki evli değilim yanlış anlaşılmasın basketbol deyince karımı s........ Sanki o derece o konuma geldim
Ben kayba bakmıyorum zaten ben giden paraya acıyorum 18 bin kaçtı futbolları çok iyi yakaladımSaçma sapan bi mac oldu dost zaten Allah bunların belasini versin