- 10,580
- 10,293
- 113
Şuan bu kuponu bekliyorum bana bu seferde yanlış yaparsa kendisi düşünsün doğru biri olup olmadığıniEtkinlik kazancimi atmadı 250 TL 4 5 aydır söylüyorum utanması da yok boş kazanmasını istemiyorum 😄
Şuan bu kuponu bekliyorum bana bu seferde yanlış yaparsa kendisi düşünsün doğru biri olup olmadığıniEtkinlik kazancimi atmadı 250 TL 4 5 aydır söylüyorum utanması da yok boş kazanmasını istemiyorum 😄
Sana da yanlış yapmış demek zamanindaŞuan bu kuponu bekliyorum bana bu seferde yanlış yaparsa kendisi düşünsün doğru biri olup olmadığıni
Şu Japonya bitsin onun bana yazacağı mesaja göre sana cevap vericem dostSana da yanlış yapmış demek zamaninda
Anladım ben dostŞu Japonya bitsin onun bana yazacağı mesaja göre sana cevap vericem dost
Bol şanslarSon 2'ye kaldık
Hadi Galatasaray ve Japonya..
Yazdım sana rafıkŞu Japonya bitsin onun bana yazacağı mesaja göre sana cevap vericem dost
Sen daha özelden yazma bana maç bitince tek bir mesaj at ona göre yorum yapcamYazdım sana rafık
Hayırdır sen ne biçim konuşuyorsun????Sen daha özelden yazma bana maç bitince tek bir mesaj at ona göre yorum yapcam
Zerus27 bol şansYazdım sana rafık
Son 4 dakika çeyrek bitimine birde son çeyrek var 18 bence geldi ya@Zerus27 rahat geliyor gib ne dersin
kanka geçen maçta son çeyrek 4 sayı tek attılar bunlar biraz sorunlu ama umarımolmaz bişiSon 4 dakika çeyrek bitimine birde son çeyrek var 18 bence geldi ya
Bizi görün artık degilmiSon 4 dakika çeyrek bitimine birde son çeyrek var 18 bence geldi ya