Bol sans kardesMerhaba dostlar keyifli pazarlar.
Kasamız 1000 + 2000 tl bonus. 5 kat 1.60 kombine çevrimi var. Başarılı olursak 3 kişiye 100 tl verelim.
Bir not geçeyim geçen hafta bir rolling açmıştım malaga maçı kuponda alt idi herkes üst diye kupon tuttu sanmış ama maalesef kayıptı. 1 haftadır giriş sağlayamadım oradaki arkadaşlarında bilgisine.Ekli dosyayı görüntüle 234096
Tebriklergol oldu maç bitti![]()
Kimset iste olacagi vardi.alt almis olsan suan cildiriyordukgol oldu maç bitti![]()
Hadi bakalim bol sansBu kupon gelirse 7000 tl çevrim kalıyor kalan çevrimi kaybetsem bile 12 bin kalıyor geriye getirelim bunu dostlar.
Ekli dosyayı görüntüle 234101
Bol sansBu kupon gelirse 7000 tl çevrim kalıyor kalan çevrimi kaybetsem bile 12 bin kalıyor geriye getirelim bunu dostlar.
3 gun onc3 mac yapmislar 3.0 bitmis bu mac acik gecer ev saldiricakBu kupon gelirse 7000 tl çevrim kalıyor kalan çevrimi kaybetsem bile 12 bin kalıyor geriye getirelim bunu dostlar.
evet o yüzden oynadım play off maçı 3 fark yapmak zorunda diye oynadım ama bakalım dost.3 gun onc3 mac yapmislar 3.0 bitmis bu mac acik gecer ev saldiricak
Yunanlara hayatta ust oynamam pana ve oli haric sende iyi cesaret var.futboldan cekinmiyorum basket onemli bnceBu kupon gelirse 7000 tl çevrim kalıyor kalan çevrimi kaybetsem bile 12 bin kalıyor geriye getirelim bunu dostlar.
En başta herseyi yazmış adam oku Bi zahmetBu bonusla kazanç sınırı ne kadar
Iyi yakalamissin bravo.cogu adam körü körüne oynuyorevet o yüzden oynadım play off maçı 3 fark yapmak zorunda diye oynadım ama bakalım dost.
Bol şans attıralımBu kupon gelirse 7000 tl çevrim kalıyor kalan çevrimi kaybetsem bile 12 bin kalıyor geriye getirelim bunu dostlar.