Güney amerika liginde falan olsa çoktan karışmıştı bir de finalUlan yikildim ya cok uzuldum vallahi yok boyle bisey ya
Vallahi kendi param gibi uzuldum cok yazik oldu 10k daha cekicekdi puh beGüney amerika liginde falan olsa çoktan karışmıştı bir de final
Aynen abi arba maçı çok temiz orandan geldiVallahi kendi param gibi uzuldum cok yazik oldu 10k daha cekicekdi puh be
vardan bir kere kazandıgımı gormedım zaten ılk cıktıgı sene barca macından 50 bın tlmı yemıstı bu var takmıyorum artık varıGecmis olsun cok yazik oldu 3 orani bilip bundan yatmak bide iptalle yatmak cok uzucu oldu hem tbrkler hem gecmis olsun zidane kardes
Neyse kardes 6k karin var oyle duusnde morallen.sansin daim olsunvardan bir kere kazandıgımı gormedım zaten ılk cıktıgı sene barca macından 50 bın tlmı yemıstı bu var takmıyorum artık varı![]()
Biraz bozdu moralleri bu iptalvardan bir kere kazandıgımı gormedım zaten ılk cıktıgı sene barca macından 50 bın tlmı yemıstı bu var takmıyorum artık varı![]()
Geçmiş olsun üzücü oldu son gelenlerde kıl.payi yatanlarda kıl payi emeğine sağlık umarım kazanirsinvardan bir kere kazandıgımı gormedım zaten ılk cıktıgı sene barca macından 50 bın tlmı yemıstı bu var takmıyorum artık varı![]()
Tebrikler dostÇekimi verdim ödendiğinde dağıtımı yaparız
Tebrikler kesene bereket ustaÇekimi verdim ödendiğinde dağıtımı yaparız