Sıraya girelim bol şans ustaTamamen içimden geldi paylasana kadar 1 gol oldu , şansımız bol olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 892114
Bol şanslar dostTamamen içimden geldi paylasana kadar 1 gol oldu , şansımız bol olsun.
Bol şansTamamen içimden geldi paylasana kadar 1 gol oldu , şansımız bol olsun.
Yarı 2 daha olursa olurTamamen içimden geldi paylasana kadar 1 gol oldu , şansımız bol olsun.
Bol şanslar dilerim 🙏Şansın daim olsunTamamen içimden geldi paylasana kadar 1 gol oldu , şansımız bol olsun.
Bol şanslarTamamen içimden geldi paylasana kadar 1 gol oldu , şansımız bol olsun.
İlk yarı 2-1 maç sonu 3-2Yarı 2 daha olursa olur
Nesine 2.5 üste 1.25 oran açardı falanBu takımlar önceden çok golcüydü ne güzel rastgele 3.5 üst yazardım gelirdi. Artık öyle değiller. Bu maç gelir inş tabi de
3.5 üst ve iy 1.5 oranları güzel oluyodu. Şimdi bakıyorum hollanda ligine 1.29 üst açıyor nesine. Oynatma o maça daha iyiNesine 2.5 üste 1.25 oran açardı falan
Maximim banlandi mi la hesabıda çıkmıyor3.5 üst ve iy 1.5 oranları güzel oluyodu. Şimdi bakıyorum hollanda ligine 1.29 üst açıyor nesine. Oynatma o maça daha iyi
Kavga etmiş biriyle heralde dün. 3 gün ya da 1 hafta ban yedi bilmiyorum süresiniMaximim banlandi mi la hesabıda çıkmıyor
Parayı vurdu o zaman bilerek yapmıştır yanaşmayalim diyeKavga etmiş biriyle heralde dün. 3 gün ya da 1 hafta ban yedi bilmiyorum süresini
Parayı vuracak şekilde oynamıyordu da parayı vurduysa da helal olsun 🤣Parayı vurdu o zaman bilerek yapmıştır yanaşmayalim diye