Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Zincir Marketler Hakkında

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,441
6,467
113
Bu insanlar bu sömürgeci sisteme neden başkaldırmıyor hayret ediyorum bakanlar başkanlar 300 milyar maaş alıp mercedesle geziyo vergi paralarıyla

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,358
3,290
113
Erdoğan reis hNgi birine ytşsin AKP içi menfaatçi adam kayırmacı dolu bu gibi kalitesi bozuk insanlar iyi bi mevkideyse denetim kontrol yapılmayınca bu gibi dengesiz bir alım gücü oluşuyor adam yaşlandı inşallah daha iyisi glck

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,031
1,422
113
Bu insanlar bu sömürgeci sisteme neden başkaldırmıyor hayret ediyorum bakanlar başkanlar 300 milyar maaş alıp mercedesle geziyo vergi paralarıyla
Bizim insanlar yoksulluk içinde fakirleşti bana birşey olursa arkada kalan ne yapar korkusu var

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,433
63,460
113
Beyler uzun zamandır farkettinizmi
A101/ BİM /ŞOK gibi bazı çakallar
sadece etiket değiştirmek için +1 kişi
Fazladan personel alımı yaptılar her gittimizde yüzlerce etiket değişiyor bu iş nereye gidiyor böyle 1 aydan 12 aya kadar aralısız fiyat değişim leri görüyoruz
Birde yeni ürün geldiğinde eski ürünleri tarihi bitmek üzere olan ürünleri ön kısma koyuyorlar insanlık kalmamış bunları sağlam bir ders verecek bir yönetim şart allah yardıncımız olsun bu wampirler bizim resmen kanımızı içiyor
Tüm kısa ömürlü ürünlerde bu işler böyledir marketde manavda pazarda her yerde eski olan ürün önce tükenmesi için ön plana çıkartılır.sen olsan sende böyle yaparsın yoksa biraz eski olan malzemen çop olur gider kimse bunu istemez

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,031
1,422
113
Erdoğan reis hNgi birine ytşsin AKP içi menfaatçi adam kayırmacı dolu bu gibi kalitesi bozuk insanlar iyi bi mevkideyse denetim kontrol yapılmayınca bu gibi dengesiz bir alım gücü oluşuyor adam yaşlandı inşallah daha iyisi glck
Başinda ki bozuk kanka oyüzden böyle

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,800
1,573
113
Depolar da kızlı erkekli yakın ortamlar oldugu için çalışma ortamı güzel oluyor bir de yemekleri çok iyi. Beyaz yaka olarak yillardır çalışıyorum ama depoda isciyken yakinlastigim kadınlar da yediğim yemekleri bir daha hiç goremedim
keske hoca olacagima oralarda depocu olaydim ağzım sulandı

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,031
1,422
113
Tüm kısa ömürlü ürünlerde bu işler böyledir marketde manavda pazarda her yerde eski olan ürün önce tükenmesi için ön plana çıkartılır.sen olsan sende böyle yaparsın yoksa biraz eski olan malzemen çop olur gider kimse bunu istemez
Yani insan sağlığı önemli değil öylemi kanka benim eşim tavuk zehirlendi 4 gün hastanede yattı Allah'tan sabah işe gitmek için kalktıkda yatakta ölü bulmadık kadını eğer ogün hafta sonu olsaydı öylne kadar yatardık kimse fark etmezdi ve eşimi büyük ihtimalle ölüsünü bulurduk sabah kaltım zor nefes alıyor bilinç yok hemen hastaneye kaldırdık önceki gün bim den allım akşam yediğimiz tavuk tarihi geçmiş bozulmuş
Kanka bu işlerin şakası yok bu işi yapıyor şan kar zarara göze alırsın insanları hayvan muamelesi yapmak doğru değil

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,800
1,573
113
Yani insan sağlığı önemli değil öylemi kanka benim eşim tavuk zehirlendi 4 gün hastanede yattı Allah'tan sabah işe gitmek için kalktıkda yatakta ölü bulmadık kadını eğer ogün hafta sonu olsaydı öylne kadar yatardık kimse fark etmezdi ve eşimi büyük ihtimalle ölüsünü bulurduk sabah kaltım zor nefes alıyor bilinç yok hemen hastaneye kaldırdık önceki gün bim den allım akşam yediğimiz tavuk tarihi geçmiş bozulmuş
Kanka bu işlerin şakası yok bu işi yapıyor şan kar zarara göze alırsın insanları hayvan muamelesi yapmak doğru değil
milyon tazminat almıştır yenge

asooo

Piizmitli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,034
1,876
113
Zürafa sokağı neden kapattınız be

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,031
1,422
113
Bir bok da olmadı kanka CİMER yazdım zabıta tutanak tutu olay kapandı
Dava açacaktık saçma sapan şeyler istediler yok efendim etiket yok fiş vs hepsi çöpe attık ogece tavuk kokar diye evdeki çöpü de attık bütün kanıtlar gitti kanıt olsada onlara birşey olmaz

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,800
1,573
113
Dava açacaktık saçma sapan şeyler istediler yok efendim etiket yok fiş vs hepsi çöpe attık ogece tavuk kokar diye evdeki çöpü de attık bütün kanıtlar gitti kanıt olsada onlara birşey olmaz
kanit olsaydi savciliğa verir vermez sizle uzlasmak icin para teklif ederlerdi

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,031
1,422
113
keşke hastaneden raporu alıp savcılığa verseydiniz. neyse sağlık olsun.
Kanka tavuğu doğradık ya o akşam bazı parçaları atıyoruz hani tavukta çöp kokmasın diye eşim git şu çöpü at gel dedi bende attım yoksa o fiş etiket elime geçseydi yakmıştın onları benden onları istediler

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,800
1,573
113
Kanka tavuğu doğradık ya o akşam bazı parçaları atıyoruz hani tavukta çöp kokmasın diye eşim git şu çöpü at gel dedi bende attım yoksa o fiş etiket elime geçseydi yakmıştın onları benden onları istediler
neyse önemli olan eşinizin sağlığı reis. allah korumuş