Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ziraat Bankası Bloke

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
574
113
Gelmiş olabilir yakınsa atm git bak şubeye gidersen sorarsa instagram dan alışveriş yapıyodum parayı attim attığım kisi para gelmedi tartıştık beni engelledi de
yakın değil ama gideyim bari teşekkürler hocam

Gelmez kral. Şubeye git şüpheli işlem DİE yapıolar. Ya da şifreni sıfırla. Vakıfbankta bana yaptı 1 2 kere şube de geri açtılar sonra Bi kere daha oldu şifreyi sıfırladım girdim
sıfırlamak da yemedi hocam denedim onu

Burakbey3113

A-normal üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,262
1,275
113
Aynısını yaşadım her siteye para yatırmamak lazım Ziraat ve işbankası bloke oldu şubeye gittim genel müdürlük blokelemiş bişey yapamayız dediler kaldı öyle

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,710
2,044
113
yakın değil ama gideyim bari teşekkürler hocam

sıfırlamak da yemedi hocam denedim onu
Dost bazen bankacılık güvenlik amaçlı kitliyor hesabı sabahına düzelir stres yapma garanti vakıf çok oldu bana oyle

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,693
635
113
Ziraat eşek bir banka olduğu için yapiyor böyle şeyler git şubeye açarlar knk. Banka kartın varsa atm den bak para hesabında mi Yada 4747 ye BAKIYE yaz ıban numaranın son 4 hanesini yaz bakıyene bak site iade etmiş mi diye

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
574
113
Panik yapma bisey olmaz iş bankası bana da yaptı onu kaldiriyo biraz atarli davran sizin yüzünüzden işlerim yarım kaldı falan de bisey de sormuyor fırça yiyince
yarın cumartesi olmasa sorun değil de para lazımdı o kötü oldu. inş iade olmuştur

Mehmet47

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,321
310
83
ya arkadaşlar mislibet denen dandik siteye ziraat üzerinden para gönderme gibi bir hatada bulundum. para yok dediler videolu kayıt istediler bankaya girmek istediğimde "Özür dileriz işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen çağrı merkezini arayınız " diyor. çağrı merkezini arıyorum buradan yardımcı olamıyoruz şubeye gidin diye yüzüme kapatıyor. deli oldum burada elimde 3 kuruş para verdi rezil etti beni. daha önce yaşayan var mı bu durumu elim kolum bağlı kaldı
Az önce banada öyle oldu sonra duzeldi

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
574
113
Iyi barı para iade olmuş yırttık :D gece gece yordu ama yapacak bir şey yok

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,526
15,652
113
ya arkadaşlar mislibet denen dandik siteye ziraat üzerinden para gönderme gibi bir hatada bulundum. para yok dediler videolu kayıt istediler bankaya girmek istediğimde "Özür dileriz işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen çağrı merkezini arayınız " diyor. çağrı merkezini arıyorum buradan yardımcı olamıyoruz şubeye gidin diye yüzüme kapatıyor. deli oldum burada elimde 3 kuruş para verdi rezil etti beni. daha önce yaşayan var mı bu durumu elim kolum bağlı kaldı
Geçmiş olsun bloke yemiş olabilirsin şubede üç evetle uğurlayabilirler seni. Aynısı bi arkadaşın başına denk geldi. O da ziraatten işlem yapmış. Savcılık kararı biz bişey yapamayız kağıt gelecek size demişler. Devlet bankalarından kumar Oynanmaz.

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
574
113
Geçmiş olsun bloke yemiş olabilirsin şubede üç evetle uğurlayabilirler seni. Aynısı bi arkadaşın başına denk geldi. O da ziraatten işlem yapmış. Savcılık kararı biz bişey yapamayız kağıt gelecek size demişler. Devlet bankalarından kumar Oynanmaz.
Savcılıktan olduğunu zannetmiyorum öyle olsa komple bloke olurdu içerideki paraya da erişemezdim muhtemelen. Telefon değiştirip transfer yaptım o şüphe çekti tahminimce

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,526
15,652
113
Savcılıktan olduğunu zannetmiyorum öyle olsa komple bloke olurdu içerideki paraya da erişemezdim muhtemelen. Telefon değiştirip transfer yaptım o şüphe çekti tahminimce
Evet komple bloke oldu arkadaşınki kullanamadı parayı. Savcılıktan şüpheli işlem kararı demişler. Velhasıl kelam devlet bankalarından sitelere havale yapma. Zaten özeller bile riskliyken devlette şu an yaşamasan bilr yakında illa ki sıkıntı yaşarsın

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
574
113
Evet komple bloke oldu arkadaşınki kullanamadı parayı. Savcılıktan şüpheli işlem kararı demişler. Velhasıl kelam devlet bankalarından sitelere havale yapma. Zaten özeller bile riskliyken devlette şu an yaşamasan bilr yakında illa ki sıkıntı yaşarsın
Zaten normalde yapmıyordum da üşendim başka bankaya aktarmaya bu sefer başım ağrıdı durduk yere

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,693
635
113
Tel.değiştiğini başta söylesen keşke yapıyorlar direk bloke üstünden belli bir saat geçmeden para transferi yapılınca