- 1,008
- 557
- 113
Bende borç yok Allaha şükür dayıRoll icin hwm tbrk hem tskr ederim sansin daim hersey gonlunce olsun.odemen falan varsa yap.yoksa kumarbaz adamda para drmaz geldigi gibi gider
Bende borç yok Allaha şükür dayıRoll icin hwm tbrk hem tskr ederim sansin daim hersey gonlunce olsun.odemen falan varsa yap.yoksa kumarbaz adamda para drmaz geldigi gibi gider
İnşallah da olmaz dostumBende borç yok Allaha şükür dayı
Son kullanımı yaz reisBeyler bu kimlik veriliş tarihi yazmıyor kimlikte
Son kullanım yaz dostBeyler bu kimlik veriliş tarihi yazmıyor kimlikte
çekim için mi lazım payfix çekseydin dost 2 dkBeyler bu kimlik veriliş tarihi yazmıyor kimlikte
Payfjx kapaliçekim için mi lazım payfix çekseydin dost 2 dk
Son kullanımda istiyor verilisteSon kullanımı yaz reis
çok önemli değil ya biri yetiyorSon kullanımda istiyor veriliste
Normalde hep coin çekiyorumda uzun sürüyor birde ondan oraya ondan oraya derken kesintisi fazlaçok önemli değil ya biri yetiyor
Havale de hızlı ödüyorNormalde hep coin çekiyorumda uzun sürüyor birde ondan oraya ondan oraya derken kesintisi fazla
aynen payfix papara olsa aslında hem hızlı hem kesinti yok havalyi nasıl gönderiyorlar bilmiyorum amaNormalde hep coin çekiyorumda uzun sürüyor birde ondan oraya ondan oraya derken kesintisi fazla
Belgemi istediKimlik doğrulaması için mail adresi verdi ne kadar suuyor
bilmiyom ki dost benden hiç istemedi durumu anlat sponsor forumda etkinlik yaptım de dağıtım yapıcam falan yardımcı olurlar herhakldeKimlik doğrulaması için mail adresi verdi ne kadar suuyor
Aynısını dedimbilmiyom ki dost benden hiç istemedi durumu anlat sponsor forumda etkinlik yaptım de dağıtım yapıcam falan yardımcı olurlar herhaklde