Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 1 Dakikalık Elektrik Kesintileri

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,215
6,299
113
arkadaşlar haftada 1 veya 2 defa gece saat 1 2 arası 1 dakikalık elektrik kesintisi oluyor anlamadıgım konu 1 dakikada ne gibi bir arıza gideriliyor benim aklıma gelen tek mantıklı şey herkesin wifisini sıfırlamak için yapılıyor sizin illerdede oluyormu merak ettim

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
arkadaşlar haftada 1 veya 2 defa gece saat 1 2 arası 1 dakikalık elektrik kesintisi oluyor anlamadıgım konu 1 dakikada ne gibi bir arıza gideriliyor benim aklıma gelen tek mantıklı şey herkesin wifisini sıfırlamak için yapılıyor sizin illerdede oluyormu merak ettim
Ne gibi arıza giderilir bilmemde voltaj koruyucu prizler kullanmazsan sana ciddi arızalar gelir

balalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,271
1,659
113
61 de sabah 5e kadar öyle birşey olmuyor

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,215
6,299
113
Ne gibi arıza giderilir bilmemde voltaj koruyucu prizler kullanmazsan sana ciddi arızalar gelir
dedigin olay anlık gidip gelmede olur dost benim dedigim sadece milletin wifisini sıfırlamak amaçlı 1 dakika kadar yani elektronige zarar vermez

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
dedigin olay anlık gidip gelmede olur dost benim dedigim sadece milletin wifisini sıfırlamak amaçlı 1 dakika kadar yani elektronige zarar vermez
Sürekli kısa kesintiler aynı etkiyi yaratır her elektrik kesintisinde bikaç ürünü prizden çıkarmak gerek anlık hepsine tekrar güç uygulanırsa zarar görür özellikle eski binalarda

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,215
6,299
113
Sürekli kısa kesintiler aynı etkiyi yaratır her elektrik kesintisinde bikaç ürünü prizden çıkarmak gerek anlık hepsine tekrar güç uygulanırsa zarar görür özellikle eski binalarda
surekli degil kanka haftada 1 veya 2

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,743
17,764
113
Bunlar hep beyaz eşya lobisinin işi dost. Evdeki bütün elektrikli aletleri bozacaklar.

Voltaj34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
189
107
43
wi fi sıfırlamak iyidir bu arada bi taktik vereyim modeme reset atıp yeni kurulum yaparsanız slotlar yeni bir üye gibi algılayıp belli bir miktar kazanç veriyor.
Ama şu var her seferinde bütün cihazlara şifre girmek gerekiyor

norovino

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
185
96
28
belki senin sigortada sıkıntı vardır eminmisin her yerde gittiğine

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
735
526
93
wi fi sıfırlamak iyidir bu arada bi taktik vereyim modeme reset atıp yeni kurulum yaparsanız slotlar yeni bir üye gibi algılayıp belli bir miktar kazanç veriyor.
Ama şu var her seferinde bütün cihazlara şifre girmek gerekiyor
Ne içiyorsan azalt

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
735
526
93
ben boş konuşmam bişey diyosam altını doldurmayı bilirim. hadi abicim desteksiz sallamadan gel ne güzel kafa biri bişe yazsın ne içiyosan azalr gel beraber içelim belki sana faydam olur
Bunu neye dayanarak yazdın süper zeka kardeşim