Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 1 Dakikalık Elektrik Kesintileri

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
742
530
93
mod

modeme reset atmayı fişi takıp çıkartmak olarak anladığını varsaydım ondan bu saçma yorunlar
Kamera güvenlik ip uzmanıyım bilgi danışma sayısız ip veriyorum 7 yıldır sen ne anlatıyorsun yırtık donunla evde wifi tuşuna basmaya benzemez bu işler

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
906
940
93
Aynısını ben de yaşıyorum kaç kere telefon açtım belediye ile kavga ettim ama sürekli yaşanıyor

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
601
323
63
arkadaşlar haftada 1 veya 2 defa gece saat 1 2 arası 1 dakikalık elektrik kesintisi oluyor anlamadıgım konu 1 dakikada ne gibi bir arıza gideriliyor benim aklıma gelen tek mantıklı şey herkesin wifisini sıfırlamak için yapılıyor sizin illerdede oluyormu merak ettim
Doğru diyor gidiyor istanbulda elektrikler var bişeler ama anlıcaz

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,220
4,103
113
arkadaşlar haftada 1 veya 2 defa gece saat 1 2 arası 1 dakikalık elektrik kesintisi oluyor anlamadıgım konu 1 dakikada ne gibi bir arıza gideriliyor benim aklıma gelen tek mantıklı şey herkesin wifisini sıfırlamak için yapılıyor sizin illerdede oluyormu merak ettim
Sıfırlayınca noluyor ki

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,709
8,745
113
Betcoda yine güncelleme mi var beyler

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,598
1,089
113
wi fi sıfırlamak iyidir bu arada bi taktik vereyim modeme reset atıp yeni kurulum yaparsanız slotlar yeni bir üye gibi algılayıp belli bir miktar kazanç veriyor.
Ama şu var her seferinde bütün cihazlara şifre girmek gerekiyor
Kısmen haklısın kısmen haksız ben 20 kere üst üste değiştirdim yine vermedi hiç ellemedim Max vermisti 1 ay sonra sadece toumble iyi veriyor alakası yok gibi

Voltaj34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
189
107
43
Kısmen haklısın kısmen haksız ben 20 kere üst üste değiştirdim yine vermedi hiç ellemedim Max vermisti 1 ay sonra sadece toumble iyi veriyor alakası yok gibi
ben 2 defa yaptım ve ayrıca ilk internet abonesi olanlarda wi fi ile bağlandığımda hepsinde güzel kazançlar aldım.
bu arada türk telekomda çalıştım zamanında

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,598
1,089
113
ben 2 defa yaptım ve ayrıca ilk internet abonesi olanlarda wi fi ile bağlandığımda hepsinde güzel kazançlar aldım.
bu arada türk telekomda çalıştım zamanında
İlk bağladık gram vermedi onla alakası yok gibi denk gelmiş sadece toumble iyi veriyor rekor kazancı 2 senedir kapamadigim vıfi de almistim cihaz ip sini takip edebiliyorlar artık

FcCf2503

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
640
298
63
Semt neresi reis maltepe istanbulda da oluyor benim oldugum semt de ara ara 2 de falan oluyor 2-3 dk sonra geliyor

furkucyus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,148
867
113
Modemin resetlense nolur resetlenmese nolur

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,455
2,796
113
vestel vs zarardaydı en son eşya satmak için elektroniklerin akımıyla oynuyolar heralde bozulsunda yenisini alın diye :)

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Tedaşı aradunmu uşağum trafoya hamsi kaçmiş olmayasun

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
345
83
5G geçiyorlar deneme yapıyorlar ondan

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,410
1,143
113
Açılın elektrik mühendisi geldi ..
Eğer büyükşehirdeysen SCADA sistemleri var otomatik hatlara bağlı olan ayırıcı kolları topraklamayı falan uzaktan kontrol etmeye hat değerlerini okumaya arıza varmı bakmaya yarıyor . Bunların veri aktarımı yedeklemesi için ve sistem testi için açma kapama yapıyor olabilir.

Veya iletimdekiler manevra yapıyor olabilirler her gün aynı saatte atıyorum x saatte kadar doğalgaz a türbinniden besleniyordur belirli saatte rüzgar türbininden gelen enerji devreye alınıyorur vesaire.
2 3 hafta boyunca gece saatlerinde denk geldiyse şans eseri dağıtım kutularında sigortada arıza vardır sigorta değiştiriyorlardır 2 3 hafta gece saatlerine denk gelmiştir ondan sanmışsındır
Normalde o kadar uzun sürmemesi lazım .her gün 1 kere oluyorsa zarar vereceğini sanmam birşeye ama atıyorum 1 dakikada 20 30 kere gidip geliyorsa enerji kesinlikle koruma ürünlerine bak .Yakarsanız buzdolabını vs dağıtım şirketi ödüyor ama niye o rezilliği çekesin

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,337
612
113
Özellikle gece insanlar uykuda iken anlik kesip voltaj 0.3 0.9 arasi yuksek gonderiyolar oda elektronik cihazlarin arizasina neden oluyor hepsi danışıklı dövüş namussuzlarin

Passion90

Ne yaparsan yap en başa döneceksin.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,848
23,593
113
Amariganın oyunları bunlar dost. Dıj güjler bizi çekemiyor