arkadaşlar haftada 1 veya 2 defa gece saat 1 2 arası 1 dakikalık elektrik kesintisi oluyor anlamadıgım konu 1 dakikada ne gibi bir arıza gideriliyor benim aklıma gelen tek mantıklı şey herkesin wifisini sıfırlamak için yapılıyor sizin illerdede oluyormu merak ettim
Açılın elektrik mühendisi geldi ..
Eğer büyükşehirdeysen SCADA sistemleri var otomatik hatlara bağlı olan ayırıcı kolları topraklamayı falan uzaktan kontrol etmeye hat değerlerini okumaya arıza varmı bakmaya yarıyor . Bunların veri aktarımı yedeklemesi için ve sistem testi için açma kapama yapıyor olabilir.
Veya iletimdekiler manevra yapıyor olabilirler her gün aynı saatte atıyorum x saatte kadar doğalgaz a türbinniden besleniyordur belirli saatte rüzgar türbininden gelen enerji devreye alınıyorur vesaire.
2 3 hafta boyunca gece saatlerinde denk geldiyse şans eseri dağıtım kutularında sigortada arıza vardır sigorta değiştiriyorlardır 2 3 hafta gece saatlerine denk gelmiştir ondan sanmışsındır
Normalde o kadar uzun sürmemesi lazım .her gün 1 kere oluyorsa zarar vereceğini sanmam birşeye ama atıyorum 1 dakikada 20 30 kere gidip geliyorsa enerji kesinlikle koruma ürünlerine bak .Yakarsanız buzdolabını vs dağıtım şirketi ödüyor ama niye o rezilliği çekesin