Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

100. Gazi Koşusu Heyecanı Bugün Yaşanacak

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,767
14,571
113
Sene 2013 civari bi gazi koşusu gunu yerindeydim sırtımdaki çantayı parayla doldurup dönmüştüm :) Ekli dosyayı görüntüle 991261
Tahirim inan Hiç Anlamıyorum At Yarışından Bizim Eve 15 dakika mesafe Seneler Önce Gittik Arkadaşlarla Gidiş o gidiş Havası Çok Ayrı Bugun Ana Baba Günü Olur Orası Varmı 6 lı felan Anlamıyorum Fazla güzel bi 6 lı felab varsa tüyo ver bize😂

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,451
27,692
113
Tahirim inan Hiç Anlamıyorum At Yarışından Bizim Eve 15 dakika mesafe Seneler Önce Gittik Arkadaşlarla Gidiş o gidiş Havası Çok Ayrı Bugun Ana Baba Günü Olur Orası Varmı 6 lı felan Anlamıyorum Fazla güzel bi 6 lı felab varsa tüyo ver bize😂
Valla tüyo değil kendi tahminlerim var belki ikili falan alırım 6 li uzun kaçıyor mesafe 5 li falan bulsak yeter bizede

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,415
33,828
113
Şaka mı değil mi yarış bitince bakarsın reis :) Jokeyler önünü kapatınca çıkış bulamayacak.
Eğer Olay sprint'e kalırsa Upamecano ve Mucho bueno var , Bay Nalçakan düzlüğü geçen sefer olduğu gibi dönerse ona bile gerek kalmayacak.
Bol şanslar kardeşim , mantıklı konuşuyorsun yorumların gerçekten hoş fakat gazi koşusu her şeye gebe 11 no ile nasıl geldi Ahmet Çelik hatırladın mı acaba ? Önün kestiler 40-45 boy farkı vardı son 150 de bir koydu 10 boy fark ile kapattı

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,865
43,948
113
7 senedir Ahmet Çelik kazanıyor diye bişey okudum doğru mu la bu
9 kere mümin çılgın kazanmış ahmet rekoru kırar gibi

AdilKocari

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
333
160
43
Anshba ve Bay Nalçakan 2000e kadar beraber giderler.
Arkadan Mucho bueno ve The real one Sprint atar.
1 tane Sürpriz at illa ilk 3e giriyor her sene Bence Aimus Liberatus bu atların başında gelir.
Mandrake değişik bir at ilk kez çim koşacak bir ihtimal.
Rabovo'ya yol vermeyecekler eğer yer bulursa tabelayı tamamlar :)