- 330
- 159
- 43
Handikap puanına bakarsan upamecano çıkıyor görmemişsin.22 at var gazide ama handikap puanına göre Halis in almasi lazım
Handikap puanına bakarsan upamecano çıkıyor görmemişsin.22 at var gazide ama handikap puanına göre Halis in almasi lazım
Tabela yapmaz Gazi bittiğinde buradayım.Rabovo tek olur kimse boş yapmasın , boşa gazide değil bu beygir, Ahmet Çelik vurur her zamanki gibi.
Tahirim inan Hiç Anlamıyorum At Yarışından Bizim Eve 15 dakika mesafe Seneler Önce Gittik Arkadaşlarla Gidiş o gidiş Havası Çok Ayrı Bugun Ana Baba Günü Olur Orası Varmı 6 lı felan Anlamıyorum Fazla güzel bi 6 lı felab varsa tüyo ver bize😂Sene 2013 civari bi gazi koşusu gunu yerindeydim sırtımdaki çantayı parayla doldurup dönmüştümEkli dosyayı görüntüle 991261
Şaka mı ? Umarım şakadır 🙂Tabela yapmaz Gazi bittiğinde buradayım.
Valla tüyo değil kendi tahminlerim var belki ikili falan alırım 6 li uzun kaçıyor mesafe 5 li falan bulsak yeter bizedeTahirim inan Hiç Anlamıyorum At Yarışından Bizim Eve 15 dakika mesafe Seneler Önce Gittik Arkadaşlarla Gidiş o gidiş Havası Çok Ayrı Bugun Ana Baba Günü Olur Orası Varmı 6 lı felan Anlamıyorum Fazla güzel bi 6 lı felab varsa tüyo ver bize😂
ANSHBA arkası Bay nalcakan normal ikili 1000 misliŞaka mı ? Umarım şakadır 🙂
ZENGÜÜÜÜN ve SESSİZZZZ en sevdiğim çokça kalppp ♥♥Valla tüyo değil kendi tahminlerim var belki ikili falan alırım 6 li uzun kaçıyor mesafe 5 li falan bulsak yeter bizede
Çöpe at 1k yı biri bulur sevap POİNT kazanırsın kanka 😁ANSHBA arkası Bay nalcakan normal ikili 1000 misli
Tahmin bedava kardeşim Allah'tan bi 200 300 sıkarız ama tek koşuya hwhwhZENGÜÜÜÜN ve SESSİZZZZ en sevdiğim çokça kalppp ♥♥
Rabovo gelirse zenginim ben.Tahmin bedava kardeşim Allah'tan bi 200 300 sıkarız ama tek koşuya hwhwh
Uzuna gitmediğini gösterdi son yarısında kolay bi yarış olmuştu bay nalcakan içinHandikap puanına bakarsan upamecano çıkıyor görmemişsin.
At bakim kuponu özelden iyi dileklerimi ileteyimRabovo gelirse zenginim ben.
Şaka mı değil mi yarış bitince bakarsın reisŞaka mı ? Umarım şakadır 🙂
Sabit ihtimalliden oyna . normal ganyan Yaris baslayana kadarbsegisebiliyor@Golcümetin rabovo 8,5 ganyanken 1k atacaktım. Bir saat içinde felan oranı 4,5e düştü. Nalçakana ufak salladım. Tjk boş iştir. Oynasam stake'te takılırım. Bir hedefim var onu alınca tekrar başlayacağım kumara.
Bol şanslar kardeşim , mantıklı konuşuyorsun yorumların gerçekten hoş fakat gazi koşusu her şeye gebe 11 no ile nasıl geldi Ahmet Çelik hatırladın mı acaba ? Önün kestiler 40-45 boy farkı vardı son 150 de bir koydu 10 boy fark ile kapattıŞaka mı değil mi yarış bitince bakarsın reisJokeyler önünü kapatınca çıkış bulamayacak.
Eğer Olay sprint'e kalırsa Upamecano ve Mucho bueno var , Bay Nalçakan düzlüğü geçen sefer olduğu gibi dönerse ona bile gerek kalmayacak.
2015-2021 miş7 senedir Ahmet Çelik kazanıyor diye bişey okudum doğru mu la bu
9 kere mümin çılgın kazanmış ahmet rekoru kırar gibi
9 mümin ama üst üste 8 ile rekor Ahmet çelikte 9/9 yaparsa eğer kırılamayacak rekor eline geçecek7 senedir Ahmet Çelik kazanıyor diye bişey okudum doğru mu la bu
9 kere mümin çılgın kazanmış ahmet rekoru kırar gibi