- 334
- 161
- 43
8de 8 yapmadı sana bu bilgi nereden geldi ? 7de 7 yaptı diğer yarışı 4 yıl sonra kazandı9 mümin ama üst üste 8 ile rekor Ahmet çelikte 9/9 yaparsa eğer kırılamayacak rekor eline geçecek
8de 8 yapmadı sana bu bilgi nereden geldi ? 7de 7 yaptı diğer yarışı 4 yıl sonra kazandı9 mümin ama üst üste 8 ile rekor Ahmet çelikte 9/9 yaparsa eğer kırılamayacak rekor eline geçecek
7 sene üst üste kazandığı doğru kanka 2015den 2021'e kadar kazandı birde 4 yıl sonra kazandı yani son Gazi şampiyonu7 senedir Ahmet Çelik kazanıyor diye bişey okudum doğru mu la bu
9 kere mümin çılgın kazanmış ahmet rekoru kırar gibi
Dostum sen taktın Ahmet çelik e yanlış bilgi veriyon 8 kere üst üste almadı 7 kez üst üste totalde 8. Ne bu Ahmet çelik sewgisi 😂😂9 mümin ama üst üste 8 ile rekor Ahmet çelikte 9/9 yaparsa eğer kırılamayacak rekor eline geçecek
Yanlış basmışız altı üstü ne bu herkes PIÇAKLAMIŞ 2 sn de beni sevgi ile alakası yok bana göre yarışın favorisi herkesin değerlendirdiği bir at ve jokey olacaktır normalde benim sevgim hışman çiziğedir çok para kaldırdım sayesinde kavatın 😂😂😂Dostum sen taktın Ahmet çelik e yanlış bilgi veriyon 8 kere üst üste almadı 7 kez üst üste totalde 8. Ne bu Ahmet çelik sewgisi 😂😂
Bugun altılı olmasada 5li yapacam Rabovo yok haberin olsun ilk 3 e giremeyecek bence ahmet stres yapacak kardeşlerini yazacam.. Son ayak Vedat abiş tek.. Birde oyun oynayacak arkadaşlar için bugün bütün ikramiye ler çok aşırı para verir. Tewzi 200 ü geçer mi acaba onu merak ediyorumYanlış basmışız altı üstü ne bu herkes PIÇAKLAMIŞ 2 sn de beni sevgi ile alakası yok bana göre yarışın favorisi herkesin değerlendirdiği bir at ve jokey olacaktır normalde benim sevgim hışman çiziğedir çok para kaldırdım sayesinde kavatın 😂😂😂
Bana da gelmişte 6lı ganyan mı yapmak lazım yoksa Sıralı ikili falan kabul oluyor mu100. Gazi Koşusu gününde sana özel KAZANCINA EK %100 BONUS! 1.000 TL ve üzeri at yarışı kuponunun kazancına ek 1.000 TL bonus kazanmak için hemen kuponunu oyna, Gazi Koşusu heyecanına ortak ol: l.oley.com/yuzde100gazi M:323048129100014 İptal için OLEY yaz 3525'e gönder B002
Bende para yok. Bakarsınız size de böyle bir bonus tanımlıysa
Herkese bol şanslar arkadaşlar🏆Ekli dosyayı görüntüle 991260

Real one tek yaz kur kuponu
2 İlk yarışında aynısını yapmıştı iyi at yoktu kazanmıştı2 önde gidiyordu 8-9 arkada
4 nerden çıktı aq kafadan patladıkasdf
Grup koşusu yok çok zor.Real one tek yaz kur kuponu
1-12 sıralı gelir mi 14.30 yarışındaGrup koşusu yok çok zor.
Sıralı ikiliye 8i koymamışım oradan patladık2 önde gidiyordu 8-9 arkada
4 nerden çıktı aq kafadan patladıkasdf