Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

100. Gazi Koşusu Heyecanı Bugün Yaşanacak

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,406
33,827
113
The Real One tabela yapmaz grupları kolaydı dediğim de YouTube da sövüyordu millet :) Upamecano geçen yarış uzun koşamayacagini gösterdi, Rabovo dan sprint bekledim o da yapamadı Karataş Bariyer dibine yapıştı rahat kazandi
Daha ne sprint yapacak 17. Sırada 1,5 km koştu Rabovo gücü yetmedi hata etti Ahmet Çelik o kadar geriden seyrederek halis Karataş profesyonelliğini konuşturarak aldı yarışı.

rainmaker35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,043
698
113
Karataş abi , efsane :)

Rahmetli babam izmir hipodurmında çalışıyordu , üstüne adam da jokey de tanımam diyordu. Tebrikler Halis Karataş

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
839
689
93
10 dakika sonra koşu var şu 100 oranlı ata 500 TL bassak mi ahah hiç birşey bilmiyorum atlar hakkında

aydinci1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,180
308
83
Türkiyenin en prestijli yarışına özel dahi açmayan sitelere yazık. Bu arada bugün Bay Nalçakan, Halis Karataş babayla Gaziyi alıyor inşallah tek çekincem Ahmet Çelik faktörüyle Rabovo herif Gazi koşusuysa eşşeğe binse iyi koşturuyor
Karataş aldı Rabovo ikinci ulan keşke sıralı ikili oynasaydım 17,5 ganyan vardı 😄