Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 102.500₺ Olayı Otel Konaklama

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,274
3,371
113
Ya kardeş millet o kadar yapma diyor her şeye bi bahanen var. Hesabında trilyon giriş çıkış olsun olay senden patlamıyor ki parayı gönderen hesaptan patlıyor. Git yap boku bokuna yat çık kendini düşünmeyeni biz mi düşünelim
En doğru mesaj tebrik ederim

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,791
2,229
113
reis okadar detayını bilmiyorum olanlar bu şekilde şuan
Abin sadece iban kullandırdıysa ve mağdur zararını karşılarsa çifte etkin pişmanlık uyguluyor.
Örnek 4 yıl aldı zararı karşıladı 2 yıla yeni düzenlemeylede 1yıla düşüyor.
İyi halide koyarsan 8 9 ay filan ceza oluyor onuda daha önceden sabıkası yoksa hagbe çeviriyorlar

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,274
3,371
113
rica ederim kardeşim beni de alırlar mı bu işe beraber yatalım
Hazırsan bilgileşelim 2 hafta 110k 4 hafta 250k yani 1 ayda 250k olmuş oluyor ödemeler nakit oluyoe elden mk bide bize sahte para veriyorlarmış 😂 gerçi ben yemem 12 senelik tecrübem var bide adamı götürür dövizciye dolar euroya çevirtirim😅 o kadar parayla geçilmez

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,771
1,060
113
Hazırsan bilgileşelim 2 hafta 110k 4 hafta 250k yani 1 ayda 250k olmuş oluyor ödemeler nakit oluyoe elden mk bide bize sahte para veriyorlarmış 😂 gerçi ben yemem 12 senelik tecrübem var bide adamı götürür dövizciye dolar euroya çevirtirim😅 o kadar parayla geçilmez
lan çok iyi para da niye 4 hafta 220k değil de 250k arada ki 30k'yı niye veriyolar 1 ay dayanamaz zaten paket olursunuz gibi birşey mi bu

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,385
1,436
113
Abin sadece iban kullandırdıysa ve mağdur zararını karşılarsa çifte etkin pişmanlık uyguluyor.
Örnek 4 yıl aldı zararı karşıladı 2 yıla yeni düzenlemeylede 1yıla düşüyor.
İyi halide koyarsan 8 9 ay filan ceza oluyor onuda daha önceden sabıkası yoksa hagbe çeviriyorlar
Zaten bitti pazartesi çıkıyor uğraşmaya değmez

islemhatasi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
189
100
43
2 Haftada 102.5 güzel para zaren şimdiki sorunlardan kendimi içeri attırmayı planlıyorum denemeye deymez mi ilk 14 gün mersin'de sonraki adım kıbrısta bu her zaman düzenli olacak anlayavağım takı hesap patlayana kadar
Sonra çıkınca 100dava ile uğraşır hayatını bitirirsin

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,274
3,371
113
İcralar la da uğraşıraın doğru düzgün işe giremezsin kız vermezler tabi sen bilirsin hayat senin
35 yaşındayım evlendim boşandım evlenmeye niyetim yok denildiği gibi 5-10 yıl kalırsam zaten ömrüm yeter mi bilmiyorum çıkarsamda 45 ten sonra pek iş arayışına düşmem bulurum bi yolunu

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,735
2,419
113
35 yaşındayım evlendim boşandım evlenmeye niyetim yok denildiği gibi 5-10 yıl kalırsam zaten ömrüm yeter mi bilmiyorum çıkarsamda 45 ten sonra pek iş arayışına düşmem bulurum bi yolunu
en kötü cezaevinden seni alır mezarlıga defnederiz devlet zaten bedava hizmette veriyor paramızda cebimizde kalır 😎 😎 😎 😎 😎