- 8,408
- 5,678
- 113
ZikkologHerbokolog
ZikkologHerbokolog
Benden belge için kanepeye amuda kalkarak dalgaya banka gibi site yazmamı istemişti dilersen ss mevcut onu atayım göndergönderim hemen sagolasın
Sen cezaevine merak salmışsın numaranıda kaptırdın ya bunlara geçmiş olsun bide mesajlaşıyonAl bak 1 hafta yat kalk 102 al çık 😂Ekli dosyayı görüntüle 989858
YasalKıbrıs'a gideceksen zaten orda yasal değil mi
Monaco diye okudum
ön kimligi attım onunla idare etsinler o da onlar için değerlidir yani isteseler bulamazlardı 😎 😎 😎Benden belge için kanepeye amuda kalkarak dalgaya banka gibi site yazmamı istemişti dilersen ss mevcut onu atayım gönder
Hayırdır mk paramı vermeden yaptırırmıyım bende tek mi gıdecem Mersin'e Demirtaş'tan kuzenleri alır giderim manyak mı bunlar kan alırım onların g*t damarından şırınga ile🤣🤣hesaplarını alıp 5dkda iilemleri yapıp sana 1kuruş bile vermicekler sende donsuz bi şekilde içeri giriceksin kader mahkumuyum diceksin sonra ama göz göre göre yapmış olucaksın yapma
kıbrıs vatandasımı peki değil sonsuza kadar kıbrısta kalabilirmi kalamaz 100 bin kusur para 1.5 aya bittiginde ne bok yicek peki
Onlar senden donunu bile alırlar haberin olmaz 🤣🤣Hayırdır mk parmak vermeden yaptırırmıyım bende tek mi gıdecem Mersin'e Demirtaş'tan kuzenleri alır giderim manyak mı bunlar kan alırım onların g*t damarından şırınga ile🤣🤣
Sakin ol yiğidim o kadar sert konuştın ki benim klavye titrediHayırdır mk parmak vermeden yaptırırmıyım bende tek mi gıdecem Mersin'e Demirtaş'tan kuzenleri alır giderim manyak mı bunlar kan alırım onların g*t damarından şırınga ile🤣🤣
Adamda vizyon yok dost suriyeye kaçarım karı alırım diyor bosver gitmesin monacoya 😀Monaco diye okudum
Clovers senden akıllıValla adamlar tüm masraflar diyince bileti de onlar alacak zaten bugün olmmadı 4 gün sonra ben kaçaçam sorunlar çok büyük @clovers1995 bundan bile daha zor durumda olacam
14 gun tatil sonrasi 14 ay hatta cok daha fazla silivri kapalida tatile devam edersin muhtemelenYani hesabını mı kullanacaklar
Valla süreye den gitmek daha basit mk Avrupa'ya Süriye vatandaşlığı alırım rahat giderim Türkleri bilerek almıyorlar🤣🤣Adamda vizyon yok dost suriyeye kaçarım karı alırım diyor bosver gitmesin monacoya 😀
Kanka anlamadıgı mevzu sabıka yedikten sonra mahkeme olduktan sonra hiç bir ülkeden oturum alamıycak iltica etse bile ret edilip geri buraya postalancak havaalanında kelepçeyi yiyip 15 20 sene içeride yatıcskkıbrıs vatandasımı peki değil sonsuza kadar kıbrısta kalabilirmi kalamaz 100 bin kusur para 1.5 aya bittiginde ne bok yicek peki
@Haassab Suriye büyük elçisiValla süreye den gitmek daha basit mk Avrupa'ya Süriye vatandaşlığı alırım rahat giderim Türkleri bilerek almıyorlar🤣🤣
Silivri nolmaz nolamaz manavgat yada en uzak antalya olsun bari deniz esintili olur🤣14 gun tatil sonrasi 14 ay hatta cok daha fazla silivri kapalida tatile devam edersin muhtemelen
Sorun yok ülkeden kaçmak isterse dünyanın yörüngesi olan Kırşehir Karaparalananlar köyünde saklayabiliriz@Haassab Suriye büyük elçisi