- 4,420
- 2,942
- 113
gates ten 5 tl spinmi verdi offf ciddiyim üvey evlat gibi bana sweet 50 spin eklemiş 5 tl bettenbugün de 5k
gates ten 5 tl spinmi verdi offf ciddiyim üvey evlat gibi bana sweet 50 spin eklemiş 5 tl bettenbugün de 5k
150 spin 320 verdi 5 betten sonra jetxgates ten 5 tl spinmi verdi offf ciddiyim üvey evlat gibi bana sweet 50 spin eklemiş 5 tl betten![]()
hapishanede 15 gün geçirsemde bana koyar bu mevzudan ondan dolayı bize saçma bi macera ama heveside var10 senede bile çıkamaz
Şuan çalıştığım yerde , yerine geçtiğim muhasebecide yargılanıyordu çok faxla dosya olunca içeri alırlsr diye ben başladım işe ve bu kişi bir kadın ! Aile yadigarı arsası , yazlığı , arabadı tamamını satıp dosyalara ödüyordu . boyle durumlarda bir dosya acıldımı tüm EFT havale yapan çeken ifadeye çağrılıyor herkexde mecbur oyuncuyum diyor bu sefer hedap sahibi oynatmaktan yuzlerce dosya yiyorHayatı bitmiş resmen
Ben basit yaralama dan 26 gün tutuklu kalmıstım çekilecek çile değil kanka Allah kimseyi düşürmesinhapishanede 15 gün geçirsemde bana koyar bu mevzudan ondan dolayı bize saçma bi macera ama heveside var![]()
banada 170 tl geldi 3.75 ten çevirirken freespine girdi 540 zorlamadan çekim verdim. çıkartıcam diye batıyorum çünkü geleni artık kabul edicem 😎 😎 😎 😎150 spin 320 verdi 5 betten sonra jetx
Hoşuma gitti bu emojiŞapkalı emojiyi nerden öğrendin yav 😱😱😱😱😱
bazı şeyler ugruna yatmak varsa lafım yokta bu şu anki konu için hapishe gireceğime dedigim gibi kendi fakirligimde şu ülkede yaşarım benBen basit yaralama dan 26 gün tutuklu kalmıstım çekilecek çile değil kanka Allah kimseyi düşürmesin
Atları seviyor ya kovboy kendisiŞapkalı emojiyi nerden öğrendin yav 😱😱😱😱😱
Benim 5k ya ihtiyacım vardı onuda aldık bekle ki 40 saat ödeme yapsınbanada 170 tl geldi 3.75 ten çevirirken freespine girdi 540 zorlamadan çekim verdim. çıkartıcam diye batıyorum çünkü geleni artık kabul edicem 😎 😎 😎 😎
😎 😎 😎 😎 😎Hoşuma gitti bu emoji
Allah korusun öyle bi konudan içeride yatıcagıma ölmeyi tercih ederimbazı şeyler ugruna yatmak varsa lafım yokta bu şu anki konu için hapishe gireceğime dedigim gibi kendi fakirligimde şu ülkede yaşarım ben
Kovboylar atlarını neden sever bilirmisin canım kardeşimAtları seviyor ya kovboy kendisi
Pazar günü gazi koşusu 🏇🏇🏇🏇 var kirve oynasam mı ne dersin 😱😱😱😱Hoşuma gitti bu emoji
Zaten otelde masaj spor havuz hamam hepsi varmış karıda buluruz🤣Çengelköy salatalığına oturmak istiyorsan kaçırma derim. Ama adamlarla konuş en az 3 çalışan bayan arkadaşlarınizla 1 er gece mutlu sonda istiyorum diye. Enazından bari 14 gün mutlu geçir. Sadece para olarak değil zevk şeyleri de kat araya
bekleriz ne demiş atalarımız sabreden muradına ermiş 😎😎😎😎Benim 5k ya ihtiyacım vardı onuda aldık bekle ki 40 saat ödeme yapsın
Kim eklemişgates ten 5 tl spinmi verdi offf ciddiyim üvey evlat gibi bana sweet 50 spin eklemiş 5 tl betten![]()
Biliyorum maalesefKovboylar atlarını neden sever bilirmisin canım kardeşim
superbetinde sen artık 100 bin lira sahibi olarak o spinler seni kesmezKim eklemiş
Meto aslında tazıcıdır bir ara da at arabası yarışlarını takip ediyorduAtları seviyor ya kovboy kendisi