Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 102.500₺ Olayı Otel Konaklama 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,301
3,642
113
Hayatı bitmiş resmen
Şuan çalıştığım yerde , yerine geçtiğim muhasebecide yargılanıyordu çok faxla dosya olunca içeri alırlsr diye ben başladım işe ve bu kişi bir kadın ! Aile yadigarı arsası , yazlığı , arabadı tamamını satıp dosyalara ödüyordu . boyle durumlarda bir dosya acıldımı tüm EFT havale yapan çeken ifadeye çağrılıyor herkexde mecbur oyuncuyum diyor bu sefer hedap sahibi oynatmaktan yuzlerce dosya yiyor

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,366
2,902
113
Ben basit yaralama dan 26 gün tutuklu kalmıstım çekilecek çile değil kanka Allah kimseyi düşürmesin
bazı şeyler ugruna yatmak varsa lafım yokta bu şu anki konu için hapishe gireceğime dedigim gibi kendi fakirligimde şu ülkede yaşarım ben

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,866
18,363
113
banada 170 tl geldi 3.75 ten çevirirken freespine girdi 540 zorlamadan çekim verdim. çıkartıcam diye batıyorum çünkü geleni artık kabul edicem 😎 😎 😎 😎
Benim 5k ya ihtiyacım vardı onuda aldık bekle ki 40 saat ödeme yapsın

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,442
3,486
113
Çengelköy salatalığına oturmak istiyorsan kaçırma derim. Ama adamlarla konuş en az 3 çalışan bayan arkadaşlarınizla 1 er gece mutlu sonda istiyorum diye. Enazından bari 14 gün mutlu geçir. Sadece para olarak değil zevk şeyleri de kat araya
Zaten otelde masaj spor havuz hamam hepsi varmış karıda buluruz🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...