Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 102.500₺ Olayı Otel Konaklama

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,859
721
113
Knk tokat kapora vs işlemlerde senin ibani kullanıyorlar karşı taraf şikayetçi oluyor ama siteden çeker iken gerçekten sağlam site ise gönderen hesapta sağlam olduğı için bir sikinti olmuyor fark bu
BU YAZDIĞIMI DIKKATE ALIN SAKIN HESABINIZI VERMEYIN BIZIM 2 ARKADASIMIZ BUNDAN DOLAYI 50 DOSYA ILE CEBELLESIYOR 3 KURUS PARA ICIN OZGURLUGUNUZDEN OLMAYIN @Shellac bunu sabitle kral birde bu konuyu kilitle bence böyle şeyler yapmasınlar tehlikeli isler bunlar.

Karamsar34

Forum Yetkisizi 🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,972
992
113
Aman ha sakın millet iban magduru diye kendini parçalıyor haberler öyle

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,834
2,483
113
BU YAZDIĞIMI DIKKATE ALIN SAKIN HESABINIZI VERMEYIN BIZIM 2 ARKADASIMIZ BUNDAN DOLAYI 50 DOSYA ILE CEBELLESIYOR 3 KURUS PARA ICIN OZGURLUGUNUZDEN OLMAYIN @Shellac bunu sabitle kral birde bu konuyu kilitle bence böyle şeyler yapmasınlar tehlikeli isler bunlar.
konuyu neden kilitlesinki dalgamızı geçiyoruz gülüyoruz kavga yok birşey yok konu neden kilitlensinki :(

kan023

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
574
113
Yeni yargı paketi çıkacak. İban magdurlarını bu paketin içerisine dahil edilmeyecek. Var siz düşünün

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,834
2,483
113
Knk 3 kuruş paraya hesabını verecek çok kişi var görmeseler daha iyi
bu kadar düsünceli olma be hocam bırak vereni devlet görsün bosver bu forumda kaç defa uyarı yapıldı yöneticiler tarafından konusup dalga geçtigimiz konuların kapanmasına ne gerek var

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,625
2,888
113
Hayırdır mk paramı vermeden yaptırırmıyım bende tek mi gıdecem Mersin'e Demirtaş'tan kuzenleri alır giderim manyak mı bunlar kan alırım onların g*t damarından şırınga ile🤣🤣
hocam bunlar öyle teşkilatlarki adamı s.. anlamazsın bile ne olup bittiğini

ssddtt07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
166
51
28
Öncelikle bi karakola polise git banka hesap biilgilerim çalınmıştır diye bildiride bulun sürekli , sonra bu teklifi kabul et bi 100 lük al çık

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,197
3,452
113
@makina123 sen de git arkadaşla bi Kıbrıs tatili yaparsın

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,328
2,879
113
Yeni bir lanet kel mi doğuyor yoksa. Knk geri gelme orda kal birde +18 video işine girersin tamam

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,340
3,401
113
Etkin pişmanlık varmış yeni gördüm 6ay 2 yıl diyor bu çok cazip geldi kullanırım paramı alırım sonra şikayet ederim beni kandırıp finans müdürü yapacaklardı sonra bunlar başıma geldi pişmanım yanlış yapmışım bunların yakalanmasını istiyorum 🤣🤣

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,834
2,483
113
Etkin pişmanlık varmış yeni gördüm 6ay 2 yıl diyor bu çok cazip geldi kullanırım paramı alırım sonra şikayet ederim beni kandırıp finans müdürü yapacaklardı sonra bunlar başıma geldi pişmanım yanlış yapmışım bunların yakalanmasını istiyorum 🤣🤣
aaaa.jpg

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
751
649
93
Merhaba arkadaşlar kaya artemisten ulaştılar beni davet ettiler otel konaklama tim masraflar bize ait bilet falan kesecekler şimdi buraya kadar normal.
Banka hesaplarım üzerinden transfer falan işlemleri olacak 6-7 banka hesabından total'de parça parça olacak şekilde 1.5M civarı bu konu hakkında bilgisi olan var mk 14 günde 102.500₺
VARMI BİLGİSİ OLAN??
Kapalı ceza evinde beleş kalırsın 10 yıl tüm masraflar devlete ait