Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 102.500₺ Olayı Otel Konaklama

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,801
2,473
113
Kendini yenileyen birşey zaten benim tutsa vermistim benim tutmadi
benimkisi hiç tutmazki norolojik hastalıgımdan dolayı her sabah 6 da ilaç almak zorundayım sigara alkolde var yani parayı verselerde başta elenirim 😎 😎 😎

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,801
2,473
113
O kadar veriyorlar mı ceza öldü say kendini
60-80 yılda abatmıs o arkadas çete liderine o ceza verilir yani bu konularda
maks 10 sene ama iyi halden 1.5 seneye cıkartsalar 4 sene imza atmaya gitsen ve bitmeyen davalar avukat ücreti dersen zaten keske hapiste kalsaymısım dersin

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,748
2,919
113
benimkisi hiç tutmazki norolojik hastalıgımdan dolayı her sabah 6 da ilaç almak zorundayım sigara alkolde var yani parayı verselerde başta elenirim 😎 😎 😎
Nasip bu işler belli olmaz bu baktım bişey yoktur

Gfbarmy35

Sadece FENERBAHCE💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,748
2,919
113
60-80 yılda abatmıs o arkadas çete liderine o ceza verilir yani bu konularda
maks 10 sene ama iyi halden 1.5 seneye cıkartsalar 4 sene imza atmaya gitsen ve bitmeyen davalar avukat ücreti dersen zaten keske hapiste kalsaymısım dersin
Çete liderinin zaten paralar sana geliyor ondan sonra cektiriyorlar sana bankadan sonra güle gule

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,801
2,473
113
Çete liderinin zaten paralar sana geliyor ondan sonra cektiriyorlar sana bankadan sonra güle gule
gereksiz macera sakasındayımda bu işi kabul edenin senaryo belli simdi bahsettikleri otel kıbrısta kumarhane oteli yani otel aracı olmadan direkman arayacakta gel diyecek para vericem sana hesaplar için bu bi dolandırma sonra mersinde iki üç tane çocuk seni karsılayacak gel birader sunlar sunlar al 3k yı git hadi diyecekler yada komple çökecekler parasız gönderecekler :D

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,801
2,473
113
Normal bet işine girilir hesap verilir hesap başına 5 k 10 hesap ver 50 k zaten çok uzun surmuyor 4 güne kapanıyor hesap banka seninle çalışmak istemiyor parayı veriyor suana kadar bişey yok bakalım
normal bet işi dedigin ne oluyor anlayamadımda 🤔

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,534
2,013
113
Sen suçu işle devlet sana beleş mi baksın :) beter ol
kardeş boş yapma ben vergi borcundan yattım olaylara hakim olmadan atıp tutmak çok kolay tabi etmezsin de merak edersen muhasebecinin bok yemesine yattım ben yanlış fatura kestiği için 500 bin de tazminat aldım

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,593
8,658
113
Merhaba arkadaşlar kaya artemisten ulaştılar beni davet ettiler otel konaklama tim masraflar bize ait bilet falan kesecekler şimdi buraya kadar normal.
Banka hesaplarım üzerinden transfer falan işlemleri olacak 6-7 banka hesabından total'de parça parça olacak şekilde 1.5M civarı bu konu hakkında bilgisi olan var mk 14 günde 102.500₺
VARMI BİLGİSİ OLAN??
Facebookda ilanları var bende aramıştım bunları bileti falan almışlardı bloke olduğu için gitmedim telefonda kişilerle görüştüm adamlar doğru düzgün konuşamıyor bile tam hodukler

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,304
3,389
113
Facebookda ilanları var bende aramıştım bunları bileti falan almışlardı bloke olduğu için gitmedim telefonda kişilerle görüştüm adamlar doğru düzgün konuşamıyor bile tam hodukler
Aynen öyle aradı kadın konuştu sonra bi kaç soru sordum aras beye bağlıyırum dedi aras bey yanında telefonu aldı ona verdi bu nasıl bağlamak mk😅 oda benimle konuşurken sokakta çoçuklar top oynuyırdu galiba ses çok gelince sinirlendi bişeyler dedi gitti pencereyi kapattı galiba😅😅