benimkisi hiç tutmazki norolojik hastalıgımdan dolayı her sabah 6 da ilaç almak zorundayım sigara alkolde var yani parayı verselerde başta elenirim 😎 😎 😎Kendini yenileyen birşey zaten benim tutsa vermistim benim tutmadi
benimkisi hiç tutmazki norolojik hastalıgımdan dolayı her sabah 6 da ilaç almak zorundayım sigara alkolde var yani parayı verselerde başta elenirim 😎 😎 😎Kendini yenileyen birşey zaten benim tutsa vermistim benim tutmadi
Usta senin karaciğerleri almazlar gibi sadece öyle duruyor kumbarayı delmesinler590 ve üzeri tekliflere açığım dedigim gibi bari cezaevinde bir zamanlar yarım milyonum vardı hayali ile zaman geçiririm 😎 😎 😎 😎
Malesef dost bunu yapan çevremde insanlar var yatmak isteyeneO kadar veriyorlar mı ceza öldü say kendini
60-80 yılda abatmıs o arkadas çete liderine o ceza verilir yani bu konulardaO kadar veriyorlar mı ceza öldü say kendini
Nasip bu işler belli olmaz bu baktım bişey yokturbenimkisi hiç tutmazki norolojik hastalıgımdan dolayı her sabah 6 da ilaç almak zorundayım sigara alkolde var yani parayı verselerde başta elenirim 😎 😎 😎
Çete liderinin zaten paralar sana geliyor ondan sonra cektiriyorlar sana bankadan sonra güle gule60-80 yılda abatmıs o arkadas çete liderine o ceza verilir yani bu konularda
maks 10 sene ama iyi halden 1.5 seneye cıkartsalar 4 sene imza atmaya gitsen ve bitmeyen davalar avukat ücreti dersen zaten keske hapiste kalsaymısım dersin
😎 😎 😎 😎 😎Usta senin karaciğerleri almazlar gibi sadece öyle duruyor kumbarayı delmesinler
Yapılmaz ya girip bı işte calisican abi 2 ayda alırsın 100kMalesef dost bunu yapan çevremde insanlar var yatmak isteyene
gereksiz macera sakasındayımda bu işi kabul edenin senaryo belli simdi bahsettikleri otel kıbrısta kumarhane oteli yani otel aracı olmadan direkman arayacakta gel diyecek para vericem sana hesaplar için bu bi dolandırma sonra mersinde iki üç tane çocuk seni karsılayacak gel birader sunlar sunlar al 3k yı git hadi diyecekler yada komple çökecekler parasız göndereceklerÇete liderinin zaten paralar sana geliyor ondan sonra cektiriyorlar sana bankadan sonra güle gule
Normal bet işine girilir hesap verilir hesap başına 5 k 10 hesap ver 50 k zaten çok uzun surmuyor 4 güne kapanıyor hesap banka seninle çalışmak istemiyor parayı veriyor suana kadar bişey yok bakalımYapılmaz ya girip bı işte calisican abi 2 ayda alırsın 100k
normal bet işi dedigin ne oluyor anlayamadımda 🤔Normal bet işine girilir hesap verilir hesap başına 5 k 10 hesap ver 50 k zaten çok uzun surmuyor 4 güne kapanıyor hesap banka seninle çalışmak istemiyor parayı veriyor suana kadar bişey yok bakalım
İyide sana niye yazdılar durduk yere.Valla adamlar tüm masraflar diyince bileti de onlar alacak zaten bugün olmmadı 4 gün sonra ben kaçaçam sorunlar çok büyük @clovers1995 bundan bile daha zor durumda olacam
çünkü o aramızdaki seçilmiş kişi 😎 😎 😎 😎 😎İyide sana niye yazdılar durduk yere.
kardeş boş yapma ben vergi borcundan yattım olaylara hakim olmadan atıp tutmak çok kolay tabi etmezsin de merak edersen muhasebecinin bok yemesine yattım ben yanlış fatura kestiği için 500 bin de tazminat aldımSen suçu işle devlet sana beleş mi baksınbeter ol
Mk şurda spin kovalamaktan ben aklınıza gelmem😅 yalansa yalan de mkzaten hevesin var git bizede iki üç kırmızı tuborg parası atarsın sana hapiste ben don sigara filanda getiririm 😎😎😎
Facebookda ilanları var bende aramıştım bunları bileti falan almışlardı bloke olduğu için gitmedim telefonda kişilerle görüştüm adamlar doğru düzgün konuşamıyor bile tam hoduklerMerhaba arkadaşlar kaya artemisten ulaştılar beni davet ettiler otel konaklama tim masraflar bize ait bilet falan kesecekler şimdi buraya kadar normal.
Banka hesaplarım üzerinden transfer falan işlemleri olacak 6-7 banka hesabından total'de parça parça olacak şekilde 1.5M civarı bu konu hakkında bilgisi olan var mk 14 günde 102.500₺
VARMI BİLGİSİ OLAN??
😎 😎 😎 😎Mk şurda spin kovalamaktan ben aklınıza gelmem😅 yalansa yalan de mk
Aynen öyle aradı kadın konuştu sonra bi kaç soru sordum aras beye bağlıyırum dedi aras bey yanında telefonu aldı ona verdi bu nasıl bağlamak mk😅 oda benimle konuşurken sokakta çoçuklar top oynuyırdu galiba ses çok gelince sinirlendi bişeyler dedi gitti pencereyi kapattı galiba😅😅Facebookda ilanları var bende aramıştım bunları bileti falan almışlardı bloke olduğu için gitmedim telefonda kişilerle görüştüm adamlar doğru düzgün konuşamıyor bile tam hodukler
Sen nasıl oynamak için para ystiriyorsun IBAN kiraliyorsun ama bet işinde sıkıntı çıkmıyornormal bet işi dedigin ne oluyor anlayamadımda 🤔