- 73,264
- 38,907
- 113
Git yemek ye kendine geceden beri ayaktayım Ben de kafamı kırarım gidiprol mol acmam furki biliyon sebebini
Git yemek ye kendine geceden beri ayaktayım Ben de kafamı kırarım gidiprol mol acmam furki biliyon sebebini
Sen de baş çekiyorsun kankamamin yamyam dolmuş burası
Muraya 1 k dediği anda dm atarmisin diyen dedemdi zatenamin yamyam dolmuş burası
sana demedimSen de baş çekiyorsun kankam
Ben sana dedim amasana demedim
Ben sana dedim ama
Ben sana dedim ama
Bize mi dedin adam beni kendi çağırdı sonradan siz geldiniz kim yamyam oluyorsana demedim
muro yanlis anlama bilmedigimden soruom kafami kirim ne demek inan.art niyet yokGit yemek ye kendine geceden beri ayaktayım Ben de kafamı kırarım gidip
Kafa mı güzelleştireceğim boş kafa gezmiyorummuro yanlis anlama bilmedigimden soruom kafami kirim ne demek inan.art niyet yok
la ne oli@kadircan4747 dayım benim yarasın
sen grup dmden ciktinmi?Baba para ödensin 20 K telefon alacam 1 K sana atarım 500 de @kadircan4747 atarım kafanıza göre
Ya Muro sen de iki kuruş para alacağım diye 2 dakikada değişme yaBize mi dedin adam beni kendi çağırdı sonradan siz geldiniz kim yamyam oluyor
Yok aga bakıyorum hemensen grup dmden ciktinmi?
Hadi bakalımİzin verildi
İki kuruş para elinize geçtiği zaman ya da geçeceği zaman niye böyle hemen havalanıyorsunuzBize mi dedin adam beni kendi çağırdı sonradan siz geldiniz kim yamyam oluyor
Vallahi senin için demedim o yazıyı yazmış ya yamyam diye para beni değiştirmez Kral yanlış anlama parayı bulup da g***** başını oynatan adamlardan değiliz sana dememiş bize demiş oldu konu sahibi zaten kendi bana yazdı sonradan o geldi öyle demesi yanlışYa Muro sen de iki kuruş para alacağım diye 2 dakikada değişme ya
Ne 2 kuruşu sen ne diyorsunİki kuruş para elinize geçtiği zaman ya da geçeceği zaman niye böyle hemen havalanıyorsunuz
Ben ona cevabını verdim zaten sen daha niye uzatıyorsun kiVallahi senin için demedim o yazıyı yazmış ya yamyam diye para beni değiştirmez Kral yanlış anlama parayı bulup da g***** başını oynatan adamlardan değiliz sana dememiş bize demiş oldu konu sahibi zaten kendi bana yazdı sonradan o geldi öyle demesi yanlış
Sen cevap verdin sana demedim demiş ya E ne oluyor bu sefer Biz buradayızBen ona cevabını verdim zaten sen daha niye uzatıyorsun ki