- 3,832
- 1,406
- 113
Baba kavga etmeyin aq
Bana diyorVallahi senin için demedim o yazıyı yazmış ya yamyam diye para beni değiştirmez Kral yanlış anlama parayı bulup da g***** başını oynatan adamlardan değiliz sana dememiş bize demiş oldu konu sahibi zaten kendi bana yazdı sonradan o geldi öyle demesi yanlış
Sana demedim diyor okusana YukarıyıBana diyor
Beni niye etiketliyon ozamnSen cevap verdin sana demedim demiş ya E ne oluyor bu sefer Biz buradayız
Yok kavgalık bir şey yokBaba kavga etmeyin aq
Sen insanları her dediğine inanıyor musunSana demedim diyor okusana Yukarıyı
Seni yanlışlıkla etiketledim sana bir şey yazacaktım telefon geldi ondan sonra telefona döndüm Tekrar döndüm o yazıyı gördüm Seninki de arada kaynadıBeni niye etiketliyon ozamn
Vallahi direkt cevap yazınca inanırım ortaya konuşuyor sana demedim diyorSen insanları her dediğine inanıyor musun
Tamam yanlışlikla etiketlediysen sıkıntı yok benlik bi durum yok kusura bakma muroSeni yanlışlıkla etiketledim sana bir şey yazacaktım telefon geldi ondan sonra telefona döndüm Tekrar döndüm o yazıyı gördüm Seninki de arada kaynadı
Bak Allah yukarıda Şahidim Olsun orada direk ona gönderdim sana değil bunu da bilSen insanları her dediğine inanıyor musun
Şunu bil para beni değiştirmez Kral Parayı çok seven biri olsam emin ol ki çok büyük para bulurumTamam yanlışlikla etiketlediysen sıkıntı yok benlik bi durum yok kusura bakma muro
Eyvallah sen de kusura bakmaTamam yanlışlikla etiketlediysen sıkıntı yok benlik bi durum yok kusura bakma muro
Abi kardeş arasında küslük olmaz murom sıkıntı yokEyvallah sen de kusura bakma
Eyvallah işin rast gitsinAbi kardeş arasında küslük olmaz murom sıkıntı yok
Seninde Muro başkanEyvallah işin rast gitsin
Burada o paraya tapan çok adam var Kendini alttan vuruyor üstten alıyor o yolları Muro yemezSeninde Muro başkan
Neyse Muro kimin ne olduğunu görüyoruz rol açarsan gelirizBurada o paraya tapan çok adam var Kendini alttan vuruyor üstten alıyor o yolları Muro yemez
Beklemeye aldıysa öderÖde aq akşamdan beri esir aldın