- 25,305
- 6,570
- 113
Badanaciyla ikimiz full takip ettik 🤔Birine sözüm var gelmezse sende
Badanaciyla ikimiz full takip ettik 🤔Birine sözüm var gelmezse sende
Ne çiftliği bu çiftlik bank mı@Passion90 da yapar ama önce gider Çiftlik bakar
Konuyu kim takip ettiyse ona vericen başta da öyle yazmışsın ya kendinle celisiyosun gönlünde biri varsa ne diye konuyu o şekilde açıyorsun amele miyiz burdaBirine sözüm var gelmezse sende
O zaman boşa takip etmişler.Birine sözüm var gelmezse sende
Kaç dk bekliycem ona göre dua etsin ihtiyar yaşlıların duası kabul olur puahhaBirine sözüm var gelmezse sende
@wasil koş banka açmış adamNe çiftliği bu çiftlik bank mı
O kurşunla ilgileniyordur simdi@wasil koş banka açmış adam
Birine sözüm var diyor konu açıyor adam bana ver diyor tamam diyor takip edenlere diyor takip edenler iplenmiyor komediO zaman boşa takip etmişler.
alon ile konustim 200 sana 200.deveci 200 diger arkadasaGerçek adam sensin
Dm!Roll den vazgeçtik 6 kişi @kadircan4747 yazsın 100 tl ödül gerisi onda
Kadircan diye konuşmuştuk sadıç
Eski üyesin baksana takip edenlere 6 kişi ne alakaRoll den vazgeçtik 6 kişi @kadircan4747 yazsın 100 tl ödül gerisi onda
Yaz ihtiyar Ahmet diyeRoll den vazgeçtik 6 kişi @kadircan4747 yazsın 100 tl ödül gerisi onda
Abi 200 u napayim ben siteye bile atamam benim hakkımı da versin birine eksik olsun sacmalikalon ile konustim 200 sana 200.deveci 200 diger arkadasa
200 sana 200 badananici 200 deveci sans parasi kimsenin gonlu kalmasinBirine sözüm var diyor konu açıyor adam bana ver diyor tamam diyor takip edenlere diyor takip edenler iplenmiyor komedi
Banaalon ile konustim 200 sana 200.deveci 200 diger arkadasa
Karışmış gibi oldum kusura bakma. Hepsi iyi dostlarKadircan diye konuşmuştuk sadıç