- 25,335
- 6,586
- 113
Mantıklı ama konu sahibi öyle düşünmüyor maalesef@Badanacı ile birlestirip alın kupon yapin bu kadar basit
Mantıklı ama konu sahibi öyle düşünmüyor maalesef@Badanacı ile birlestirip alın kupon yapin bu kadar basit
La adama dm atın dedi ya 200-200 alın işteMantıklı ama konu sahibi öyle düşünmüyor maalesef
200 siteye atılmıyor 😁😁 ben de yazdım zaten 3 kişi demişsin ödül 900. 300 er olsun diye kimse bişey demediLa adama dm atın dedi ya 200-200 alın işte
6 kişi 100 dediler sonra 3 kişi 200 dendi şans parasiNe oldu burası
Mindar oldu puhahahaNe oldu burası
Nasil 6 kisi 100 lirami6 kişi 100 dediler sonra 3 kişi 200 dendi şans parasi
Metin kahkaha atıyor metini de dövünBeyler takip eden başından beri 2 kişi var adamlara eşit verin roll açsın 1k olursa çeker devreder sonra ya da ödül hakemlik yapıyorum benim çıkarım yok
Adam beni seçti ne kadar sevmiyenimiz varmış herkes karşı çıktı puahhaNe oldu burası
alone ortada yok yalniz😅😅Beyler takip eden başından beri 2 kişi var adamlara eşit verin roll açsın 1k olursa çeker devreder sonra ya da ödül hakemlik yapıyorum benim çıkarım yok
Şaibeli .Ne oldu burası
🤣alone ortada yok yalniz😅😅
Senden çok konuda takip eden vardi burdan sana pay çıkmaz dostAdam beni seçti ne kadar sevmiyenimiz varmış herkes karşı çıktı puahha
Ben badanacıyi seçti diye görmüştüm ammeAdam beni seçti ne kadar sevmiyenimiz varmış herkes karşı çıktı puahha
Bende ettim basindan beri zaten tek maçtı ama iki kişiyle zaten konuşmuyordum birine çok şaşırdım elbet çıkarım burdanSenden çok konuda takip eden vardi burdan sana pay çıkmaz dost
Yok beni secmistiBen badanacıyi seçti diye görmüştüm amme
Sonra 3 kişi 200 dendi kalan 300 havaya uçtuNasil 6 kisi 100 lirami
Arada doğru konuşuyorsun olacak olacakAdam beni seçti ne kadar sevmiyenimiz varmış herkes karşı çıktı puahha
Ben her daim doğru konusurumArada doğru konuşuyorsun olacak olacak