- 19,017
- 10,422
- 113
TM ben sana IBAN attım sen bana at diğer kişilerde bana dm den IBAN bıraksınlar çözülsün isGelmeyen parayı nasıl atayım arkadaşlar gelsin atacam
TM ben sana IBAN attım sen bana at diğer kişilerde bana dm den IBAN bıraksınlar çözülsün isGelmeyen parayı nasıl atayım arkadaşlar gelsin atacam
mantikliTM ben sana IBAN attım sen bana at diğer kişilerde bana dm den IBAN bıraksınlar çözülsün is
Az önce erkeklik yapıp istemiyordun ne çabuk döndün300 TL aldım gıdım sigara alım verince veriyor Allah puhah
Ben hep konuşurum mantiklimantikli
Dedim niye hakkımı başkası alsın Metin bu arada senin dilin çok sivilri ha bazen yazdıklarını gözün görmüyormu neAz önce erkeklik yapıp istemiyordun ne çabuk döndün![]()
Olgun insan farkıAz önce erkeklik yapıp istemiyordun ne çabuk döndün![]()
Dilin kemiği yokki konuşuyor işteDedim niye hakkımı başkası alsın Metin bu arada senin dilin çok sivilri ha bazen yazdıklarını gözün görmüyormu ne
Senin amacın ne bugunOlgun insan farkı
Bana konuşmasın işte rahatsız oluyorDilin kemiği yokki konuşuyor işte
Olgun insansın onu diyorum yetim Ahmet ne dedim kiSenin amacın ne bugun
Beni birdaha alintilama ben seni yoksaydim 2 gündür laf atıyorsun bana sesimi çıkartmıyor umOlgun insansın onu diyorum yetim Ahmet ne dedim ki
Nerden nasıl konuşacağını öğrenmişsindir umarım. Başka konudaki muahbbette dilinin ayarı yoktu. Ayarı düzelttik. Alıntı yapma hadi bakimBeni birdaha alintilama ben seni yoksaydim 2 gündür laf atıyorsun bana sesimi çıkartmıyor um
Sen kimsinki bana benim konuşmamı düzeltecek hadi yoluna bakNerden nasıl konuşacağını öğrenmişsindir umarım. Başka konudaki muahbbette dilinin ayarı yoktu. Ayarı düzelttik. Alıntı yapma hadi bakim
bosa kavga etmeyin site parayi odemiyorDilin kemiği yokki konuşuyor işte
Korktum yetim Ahmet abi bir daha yapmamSen kimsinki bana benim konuşmamı düzeltecek hadi yoluna bak
TM aferinKorktum yetim Ahmet abi bir daha yapmam
bosa kavga etmeyin site parayi odemiyor
@hkmtgnl burdamısınPara geldi 1 kişi seçeyim 500 tl roll açsın 400 borcum olsun şuan atamıcam borcum olsun