- 20,398
- 17,024
- 113
Şimdi icabına bakıyorum possi ayvayı yedi@wasil banlat posssyonu
Şimdi icabına bakıyorum possi ayvayı yedi@wasil banlat posssyonu
Dagitim icin esrefin konusunda mesaj attim grup acip ekran goruntusunuSana mı IBAN atmıştı
Furkanyy aynıK.ad ilet diye tekrar edimmi kanka
Gene sen banlanirsin bu senaryoda benceŞimdi icabına bakıyorum possi ayvayı yedi
Şimdi gördüm Kral eyvallahDagitim icin esrefin konusunda mesaj attim grup acip ekran goruntusunu
Senin memur yapan devlete de yazıklar olsun . Sizin gibi vatan haini çok şiveden belli zaten . İnsanları manipüle edip şirin görünen sahtekar seni. 🤣 Sizin gibileri itlaf etmek lazım. Samsun'a uğrarsan haberim olsun konuşacak bir dilin olur mu orasını bilememUlan eşek seni yerim içimde tutarım sıçmam 😄😄 rol takip diyo benden nasıl dileniyodun neyse bak konuşmuyorum bak işine menopoza girmiş karı ahahajahah
Gucciyede 400 atiyom b3n kacar kesene bereketFurkanyy aynı
Alırsın inşallah herkesin hayırlı pazarları olsun kendinize dikkat edin @Muroo1988 görüşürüz çiçeğimFurkanyy aynı
En büyük korkum o zaten tutunduğum 3 5 konu var onlardanda olurumGene sen banlanirsin bu senaryoda bence
Ağzını tutEn büyük korkum o zaten tutunduğum 3 5 konu var onlardanda olurum
Ağzımı tutarımda elimi tutamıyorum sürekli hareket içindeAğzını tut
En üste bak tahrikden başladı adamın pardon adam dedim ismini bile geçirmedik kendi kendine laf attıBeyler raporluyorum tartışmayın ayıp
Numaram sende de var koymuş ki dediklerim ararsın o zaman . Ne zaman sizin gibiler ortaya çıktı forumun huzuru kalmadı. Ara ha bekliyorum. Samsun'da da bekliyorum ceza evi Mahallesi'nde ağırlayayım seni . Belki memnun kalırsınArasana erkek Allah aşkına ya a.g boş insanı s.i.e işine gücüne bak menopoza girmişsin molpet tak bari shahhshss
Sen kurusun shahhsNumaram sende de var koymuş ki dediklerim ararsın o zaman . Ne zaman sizin gibiler ortaya çıktı forumun huzuru kalmadı. Ara ha bekliyorum. Samsun'da da bekliyorum ceza evi Mahallesi'nde ağırlayayım seni . Belki memnun kalırsın
Kocaman adamsın muhabbetim yok ne diye ota bka gülen ergen gibi davranıyorsun adam olun biraEn üste bak tahrikden başladı adamın pardon adam dedim ismini bile geçirmedik kendi kendine laf attı
La ne oluyor manyakmısınızNumaram sende de var koymuş ki dediklerim ararsın o zaman . Ne zaman sizin gibiler ortaya çıktı forumun huzuru kalmadı. Ara ha bekliyorum. Samsun'da da bekliyorum ceza evi Mahallesi'nde ağırlayayım seni . Belki memnun kalırsın
Gel ha beklerim valla . İnan kaybedecek bir şeyim yok.Sen kurusun shahhs