Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı 16ALONEDARK35 / Kombine

Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
1.80

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,429
17,050
113
@Baskan01 possi yi banlarmısın bana saldırdı üstümü başımı yırttı

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,679
23,482
113
Ulan eşek seni yerim içimde tutarım sıçmam 😄😄 rol takip diyo benden nasıl dileniyodun neyse bak konuşmuyorum bak işine menopoza girmiş karı ahahajahah
Senin memur yapan devlete de yazıklar olsun . Sizin gibi vatan haini çok şiveden belli zaten . İnsanları manipüle edip şirin görünen sahtekar seni. 🤣 Sizin gibileri itlaf etmek lazım. Samsun'a uğrarsan haberim olsun konuşacak bir dilin olur mu orasını bilemem

Passion90

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,679
23,482
113
0 muhabbet 0 etkileşim 0 alıntı ama kaşınıyorlar işte .

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,902
9,061
113
Beyler raporluyorum tartışmayın ayıp

Passion90

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,679
23,482
113
Arasana erkek Allah aşkına ya a.g boş insanı s.i.e işine gücüne bak menopoza girmişsin molpet tak bari shahhshss
Numaram sende de var koymuş ki dediklerim ararsın o zaman . Ne zaman sizin gibiler ortaya çıktı forumun huzuru kalmadı. Ara ha bekliyorum. Samsun'da da bekliyorum ceza evi Mahallesi'nde ağırlayayım seni . Belki memnun kalırsın

RamizAmca

Seni ölüme götürse de, Doğrudan asla şaşmayacaksın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,811
4,448
113
Numaram sende de var koymuş ki dediklerim ararsın o zaman . Ne zaman sizin gibiler ortaya çıktı forumun huzuru kalmadı. Ara ha bekliyorum. Samsun'da da bekliyorum ceza evi Mahallesi'nde ağırlayayım seni . Belki memnun kalırsın
Sen kurusun shahhs

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,429
17,050
113
La ne oluyor manyakmısınız