Deneme Bonusundan en son Ne Zaman çektim hatırlamıyorumvay arkadaş anlamıyorum bende aynı oyuna giriyorum 1 kere bile ödeme yapmadı nasıl oluyor akılım almıyor hep böyle oluyor
Kanka önce 8 betten koyunlu kuzulu oyun vardı orada 1600 oldu kasa . Sonra royal guardians mı ne orada 3600 oldu güzel ara ödeme attı 2.500tl civarı 12betten sonrada fruit oyununda çevrimi tamamladım 16 bettenHangi oyunda yaptın çevrimi yardımcı olabilirmisin ?
Aynı taktikle denerim olursada olmassada kendi bilir eyvallah 😀✌Kanka önce 8 betten koyunlu kuzulu oyun vardı orada 1600 oldu kasa . Sonra royal guardians mı ne orada 3600 oldu güzel ara ödeme attı 2.500tl civarı 12betten sonrada fruit oyununda çevrimi tamamladım 16 betten
Ansn skm böyle oyunun 25 kat çevirim yapana kadar oyun açık ondan sonra takla kazancı bile yapmadı ayarlı ansnsktgmn sitesi25 kat çevir 1 k çek
Çekim verdim gelirse haber ederimEkli dosyayı görüntüle 945692Ekli dosyayı görüntüle 945693
Aynı oyunda oynadım ve çekim verdim, paylaşım için sağol. Oyun güzelmiş para atıp bile oynanır yaniFruity wilds
Vay kral sendemi cekdinSağol dost çektim
Neylen çektinizBenim çekmde geldi 10 dk sürmedi . Paylaşan arkadaşa teşekkürler
Neyle cektinÖdendi beyler bilginiz olsun👍 Bol sans en iyi oyun en bastaki 7 li falan gorsel var o bende o oyunda yaptim
Benim 1 saat olacak hangi yöntemlerle verdinizÖdendi beyler bilginiz olsun👍 Bol sans en iyi oyun en bastaki 7 li falan gorsel var o bende o oyunda yaptim