Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu 1dkbet 500 TL Deneme Bonusu ( Yatırımsız )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tkt6060

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
73
22
8
vay arkadaş anlamıyorum bende aynı oyuna giriyorum 1 kere bile ödeme yapmadı nasıl oluyor akılım almıyor hep böyle oluyor

jakex2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,247
322
83
Hangi oyunda yaptın çevrimi yardımcı olabilirmisin ?
Kanka önce 8 betten koyunlu kuzulu oyun vardı orada 1600 oldu kasa . Sonra royal guardians mı ne orada 3600 oldu güzel ara ödeme attı 2.500tl civarı 12betten sonrada fruit oyununda çevrimi tamamladım 16 betten

FnCArbOn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,467
605
113
Kanka önce 8 betten koyunlu kuzulu oyun vardı orada 1600 oldu kasa . Sonra royal guardians mı ne orada 3600 oldu güzel ara ödeme attı 2.500tl civarı 12betten sonrada fruit oyununda çevrimi tamamladım 16 betten
Aynı taktikle denerim olursada olmassada kendi bilir eyvallah 😀✌

Rmzn2525

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,615
1,051
113
Aldik bakalım tüm sağlayıcı geçerli mi

zozo77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
91
28
Bu sitelerin taaaaa anasını ulan deneyelim diye Bonus veriyorlar yok orda geçerli deyil yok burda gecerlideyil yok o saliyici yasak yok bu yasak ulan izin verdiği sagliyicida 5 tane oyun var ak siteleri ulan nasıl denicez sizi yani bu bonusu kurguluyan da salak vallahi salak billahi salak şaka gibi ak.

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,341
436
83
çekim verildi ödeme gelirse yazarım
paylasan arkadaşa tşk. ler

FcCf2503

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
612
280
63
Ödendi beyler bilginiz olsun👍 Bol sans en iyi oyun en bastaki 7 li falan gorsel var o bende o oyunda yaptim

laff99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
319
101
43
5 tane enkaz oyunda veriyor onagöre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...