Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 2024 Yılından Kalan Hat Borcuymuş İşlem Başlatmışlar

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,363
2,888
113
Yeni dolandırıcı yöntemleri türemiş olabilir. Yakında ormana gelip bana iki posta vermezsen borcun 2 kat çoğalacak diye arayacaklar utanmasalar. E devlet bak orda yoksa dolandırıcıdir

Emsek1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,892
1,481
113
Kardeşim ben bu işi yapıyorum. Yani senin gibi borçluları arıyorum. Hepsi yalan inanma :) baskı yapmak için
Aslında var alma hakları ama bunu 50 milyon 100 milyon luk borçlar için yapıyorlar yani işyerleri mesela haciz koyuyorlar alıyorlar avukat arkadasim öyle demişti ama eve gelmek eşya almak yasak bana da iş Bankası yaptı hiç birbok alamadilar maaşımın %25 ine haciz koyuyorlar

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,049
8,316
113
Dolandırıcı kral bugün 12'ye kadar diye bir ilerleyiş yok adliyede ayrıca şu kadar ödersen kapanır diye bişey de, yok kesinlikle senden bişey koparmaya çalışan dolandırıcı
Reis arayan numara resmi hukuk bürosu numarası Keşke dediğin gibi dolandırılar olsa goy goy yapıp kapatsam işin şeyi avukat çağırıyor sorhu numarası oluşturup mal beyani vermem lazimmis diyorum çalışıyorum anlamıyor kadın zorla getirilirsiniz diyor bu nasıl kanun lan sokarim böyle düzene de adelete de bebek katillerini mecliste çiçekle şekerle karşılayan ülkede üç kuruş borç için zorla adammi goturcekler

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,049
8,316
113
Sabah sabah tadım kaçtı hayır can sıkan nokta da tam 0 da olduğum günde oldu birkaç gün once olsa öder kurtulurdum dedim avukata madem böyle bu zamana kadar neden iletişime gecmediniz bilgilendirmediniz anayasaya göre borçlu borcundan sorumludur diyor

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,517
2,109
113
Sabah sabah tadım kaçtı hayır can sıkan nokta da tam 0 da olduğum günde oldu birkaç gün once olsa öder kurtulurdum dedim avukata madem böyle bu zamana kadar neden iletişime gecmediniz bilgilendirmediniz anayasaya göre borçlu borcundan sorumludur diyor
Şöyle bir cevap verseydin

Yunusemrebas06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
479
305
63
Parayı ödemen için yalan söylüyorlar dostum kortkutmaya çalışıyorlar salla geç önemli bişey değil

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,789
22,547
113
2024 yılından kalan hat borcuymus işlem başlatmışlar avukat borç 9.9 müs unutmuşum aklımda bile değil bugün 12 ye kadar ödersem dosya kapanirmis aksi takdirde 56 bine kadar dosya şişiyormuş ödeme yapamiycam durumda İse adliyeye çağırıyorlar gitmezsemde zorla götürülücekmişim vasi olarakda babammıs onunda gidip mal beyanı vermesi lazimmis şuan ödeyecek imkan yok bugün 12:30 a kadar ödemem lazimmis aksi takdirde adliyeye gitmem lazimmis nasıl yapacam bilmiyorum buradan herhangi terso bir durum çıkabilir mi? Tecrübesi olan varsa bu durumda bir paylaşırsaniz sevinirim
İçin rahat olsun icra eve gelme mahkeme diye birşey yok hepsi avukat denen orr evlatlarının yaptığı dümen böyle şeylere inanma ve o numara seni birdaha ararsa seni şimdi savcılığa vereceğim de asla aramaz hiç bir adli kurum seni aramaz senden para talep etmez evrak yollar dosya yollar hele ki adliye hiç aramaz ve sunuda unutma icra veya mahkeme gibi birşey asla yok.

b12

Web Developer
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
398
171
43
BORÇ durumu KVKK kapsamında bir başkası ile paylaşılamaz. Ayrıca babadan çocuğa borç geçer fakat çocuktan babaya borç geçmez. (Böyle biliyorum.)

Ailenden birine bu durumu aktarırlarsa şikayet etmekle tehdit et hatta dava açacağım de.

Bir avukat bana ulaşamadığı için babamı aramıştı vaktinde LinkedIn üzerinden beni arayanları buldum büro sahibini tehdit ettim ne mi oldu? Bir dünya özür, tantana.. Tüm büro çalışanları telefon ile arayıp tek tek özür dilemişti. O gün bu gündür bir daha aramadılar.

WhatsApp Image 2026-06-17 at 10.58.23.jpeg

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,049
8,316
113
İçin rahat olsun icra eve gelme mahkeme diye birşey yok hepsi avukat denen orr evlatlarının yaptığı dümen böyle şeylere inanma ve o numara seni birdaha ararsa seni şimdi savcılığa vereceğim de asla aramaz hiç bir adli kurum seni aramaz senden para talep etmez evrak yollar dosya yollar hele ki adliye hiç aramaz ve sunuda unutma icra veya mahkeme gibi birşey asla yok.
Sağol krall valla avukat öyle bir konuştu ki telefonda sanki terörist gibi isim var çalışıyorum diyorum adliyeye gelmezseniz memur tahsil edilir zorla getirilirsiniz falan filan ulan küfürü basicaktim kodumun karısına zor tuttum kendimi bebek kattilerini mecliste çiçekle şekerle karşılayan devlet üç kuruş borc için zorla adam goturcekler he ulan keserim kendimi gene de gitmem hayırdır

sanarslantas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
357
83
2024 yılından kalan hat borcuymus işlem başlatmışlar avukat borç 9.9 müs unutmuşum aklımda bile değil bugün 12 ye kadar ödersem dosya kapanirmis aksi takdirde 56 bine kadar dosya şişiyormuş ödeme yapamiycam durumda İse adliyeye çağırıyorlar gitmezsemde zorla götürülücekmişim vasi olarakda babammıs onunda gidip mal beyanı vermesi lazimmis şuan ödeyecek imkan yok bugün 12:30 a kadar ödemem lazimmis aksi takdirde adliyeye gitmem lazimmis nasıl yapacam bilmiyorum buradan herhangi terso bir durum çıkabilir mi? Tecrübesi olan varsa bu durumda bir paylaşırsaniz sevinirim
Tek kelime Rahat ol Keyfine bak Deni varsa yakinda gir yüz felan Sürekli bu tarz aramalar geliyor

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,789
22,547
113
Aynısını 4 sene önce bana yapmışlardı Küçükçekmece bilmem ne adliyesinde veriyorum eee şu kadar borcunuz var bugün 2 de mahkemeniz var , ya borcunuzu ödeyin mahkemeyi iptal edelim yada 2 de mahkemeye gelin dedi bende o zamanlar pek kurdu değilim korktum ben dedim ankarada oturuyorum saat zaten 11 mahkemeye nasıl yetişeceğim az sonra arayın dedim bi abimi aradım kahkaha attı olum dedi en ufak bankaya olan borcum 500 bin lira , beni her gün arıyorlar her gün aynı şeyleri söylüyorum bir kere küfür et bidaha aramazlar dedi öylede oldu ana bacı dümdüz gittim o gün bu gündür arayan yok borcta silinmiş gitmiş zaten.

sinancan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
891
540
93
Kafayımı yedin beyinsiz Akepe seçmeni gibi duyduğun herşeye inanıyosun.geçenlerde beni PTT'den aradılar tebligatınız var kumardan dolayı size aracı avukatın numarasını veriyoruz bir görüşün dediler.Benim tebligatımda ne yazdıgını nerden biliyosunuz mk dolandırıcıların mkerim pttsinide avukatınıda dedim kapattı telefonu

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,049
8,316
113
Yeni dolandırıcı yöntemleri türemiş olabilir. Yakında ormana gelip bana iki posta vermezsen borcun 2 kat çoğalacak diye arayacaklar utanmasalar. E devlet bak orda yoksa dolandırıcıdir
Dost e devlette tonla dosya var hayır muhattab bulamıyorum bulsam ariyacağim muhattab yok ödeyeceğimde çoğunu oderdim de ama yok muhattap e devlette yazıyor örneğin bakırköy icra dairesi diye arıyorum bilgi veremiyoruz diyor

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,789
22,547
113
Sağol krall valla avukat öyle bir konuştu ki telefonda sanki terörist gibi isim var çalışıyorum diyorum adliyeye gelmezseniz memur tahsil edilir zorla getirilirsiniz falan filan ulan küfürü basicaktim kodumun karısına zor tuttum kendimi bebek kattilerini mecliste çiçekle şekerle karşılayan devlet üç kuruş borc için zorla adam goturcekler he ulan keserim kendimi gene de gitmem hayırdır
La neler neler ya beni arayıp şuan yoldayız konum at diyen mi dersin kamyon yolda diyen mi dersin akşama evdeyiz diyen mi dersin neler neler ya korkma kardeş böyle birşey yok için rahat olsun

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,117
2,535
113
Dostum hat açtırabiliyorsan zaten +18 yaşındasındır. Öyle ananı babanı ararlarsa siz 3. şahısları ne hakla arıyorsunuz hukuksuzluk yapıyorsunuz davacı mı olayım illa de. Baskı yaptıklarında gayet gevşek şekilde ödemeye meyilli konuş ama durumunu belirt ödeyecem kardeşim ama durumum bu şu şekilde olursa öderim yoksa işlemleri yapabilirsiniz yapacak bişi yok. Ben ödemek istiyorum ama bu şekilde olmaz benim dediğim şekilde olacak de. Zaten konuşmalarının değiştiğini göreceksindir. Yapı kredide 2010da borcum vardı sonra ödeyip dekont almama rağmen evraklarda hata yapmışlar sanırım aracı firmaya devredilmiş borç arıyorlardı. Kardeşim ben rahatım işlem filan başlatın anında karşı dava açacağım deyip geçiyordum. Tabi benim rahatlık ödediğim için ama ödeyemediğim borçlarım da oldu oradan tecrübe oldu direkt atar gideri ben yapıyorum paşa paşa gelip anlaşıyorlar