Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 2024 Yılından Kalan Hat Borcuymuş İşlem Başlatmışlar

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,009
8,283
113
Kafayımı yedin beyinsiz Akepe seçmeni gibi duyduğun herşeye inanıyosun.geçenlerde beni PTT'den aradılar tebligatınız var kumardan dolayı size aracı avukatın numarasını veriyoruz bir görüşün dediler.Benim tebligatımda ne yazdıgını nerden biliyosunuz mk dolandırıcıların mkerim pttsinide avukatınıda dedim kapattı telefonu
Bu ilk cumlelerini dostane şekilde eleştiren mizah yapan bir arkadaş gibi görüp gülüp geçiyorum doğru düşündüm demi

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,009
8,283
113
Dostum hat açtırabiliyorsan zaten +18 yaşındasındır. Öyle ananı babanı ararlarsa siz 3. şahısları ne hakla arıyorsunuz hukuksuzluk yapıyorsunuz davacı mı olayım illa de. Baskı yaptıklarında gayet gevşek şekilde ödemeye meyilli konuş ama durumunu belirt ödeyecem kardeşim ama durumum bu şu şekilde olursa öderim yoksa işlemleri yapabilirsiniz yapacak bişi yok. Ben ödemek istiyorum ama bu şekilde olmaz benim dediğim şekilde olacak de. Zaten konuşmalarının değiştiğini göreceksindir. Yapı kredide 2010da borcum vardı sonra ödeyip dekont almama rağmen evraklarda hata yapmışlar sanırım aracı firmaya devredilmiş borç arıyorlardı. Kardeşim ben rahatım işlem filan başlatın anında karşı dava açacağım deyip geçiyordum. Tabi benim rahatlık ödediğim için ama ödeyemediğim borçlarım da oldu oradan tecrübe oldu direkt atar gideri ben yapıyorum paşa paşa gelip anlaşıyorlar
Anladım üstat sağol yazdığın için şey ama 2010 diyorsun 16 sene önceki işleyisle aynı olmayabilir

ofli61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,026
349
83
2024 yılından kalan hat borcuymus işlem başlatmışlar avukat borç 9.9 müs unutmuşum aklımda bile değil bugün 12 ye kadar ödersem dosya kapanirmis aksi takdirde 56 bine kadar dosya şişiyormuş ödeme yapamiycam durumda İse adliyeye çağırıyorlar gitmezsemde zorla götürülücekmişim vasi olarakda babammıs onunda gidip mal beyanı vermesi lazimmis şuan ödeyecek imkan yok bugün 12:30 a kadar ödemem lazimmis aksi takdirde adliyeye gitmem lazimmis nasıl yapacam bilmiyorum buradan herhangi terso bir durum çıkabilir mi? Tecrübesi olan varsa bu durumda bir paylaşırsaniz sevinirim
Öyle bir durum olamaz kimseye ödeme yapma

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,283
6,635
113
hat borcu olunca hat bir süre sonra aramaya smse ve internet e kapanıyor nasıl olurda farketmedin bence başka birşey var bu işin içinde

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,009
8,283
113
La neler neler ya beni arayıp şuan yoldayız konum at diyen mi dersin kamyon yolda diyen mi dersin akşama evdeyiz diyen mi dersin neler neler ya korkma kardeş böyle birşey yok için rahat olsun
Ya diyorum ki bak arayan avukata bu miktarı ben öderim dosyaya felan gerek yok öderim diyorum kadına güzel güzel 9.9 bulunabilecek miktar diyor kadın evet bulunur ama az zaman diyorum kimisi 5 dakkada bulur kimisi 1 saate kimisi akşama kadar kimisi 1-2 gün içinde bir iki gün mühdet verin haddelebilirim diyorm vermiyor illa 12.3 dan 1.3 a uzattı madem böyle oturdugun o masa sıkı daassagina 1 saat uzatabiliyon 2 gün desene

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,541
838
113
Anladım üstat sağol yazdığın için şey ama 2010 diyorsun 16 sene önceki işleyisle aynı olmayabilir
Arayanlar dolandırıcı zatende. Sende 2024 den kalan borcu neden ödemezsin ki onu anlamadım. İllaki bir şekilde ödeyecek paraların olmuştur ödeyip kurtulsaydın

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,009
8,283
113
hat borcu olunca hat bir süre sonra aramaya smse ve internet e kapanıyor nasıl olurda farketmedin bence başka birşey var bu işin içinde
Hakkımda savcılık onaylı vur emri verilmiş olma ihtimali git gide artıyor özellikle saat belirtip resmi kuruma çağırmaları ama saati özellikle belirtmeleri git gide yükseltiyor ihtimalleri şaka bir yana dost o dönemde hat almıştım hali hazırda kullandığım hat değil ödeyemeyince kalmisti öyle unuttum tabi 2 sene geçmiş üstünden

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,117
2,535
113
Güzel dostum işleyiş daha da senin lehine ilerledi. Önceden insanları icra haciz diye korkutuyorlardı artık öyle değil. Borçlar direkt devrediliyor %30 gibi miktarlarla. Sonra seni arayan yerlerde senden ne koparırsa kârlı mahkemeye gitti etti vs senin masraflar artar evet ama hızlı ödeme alabilmek daha değerli

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,009
8,283
113
Arayanlar dolandırıcı zatende. Sende 2024 den kalan borcu neden ödemezsin ki onu anlamadım. İllaki bir şekilde ödeyecek paraların olmuştur ödeyip kurtulsaydın
Dost aynen çok oldu olmazmi ama dedim unutmuşum 2 sene geçmiş üstünden icraya düşmüştü zaten çalışırken SGK li haciz kesiyordu kaç ay boyunca bitmiştir zannettim

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,789
22,547
113
Ya diyorum ki bak arayan avukata bu miktarı ben öderim dosyaya felan gerek yok öderim diyorum kadına güzel güzel 9.9 bulunabilecek miktar diyor kadın evet bulunur ama az zaman diyorum kimisi 5 dakkada bulur kimisi 1 saate kimisi akşama kadar kimisi 1-2 gün içinde bir iki gün mühdet verin haddelebilirim diyorm vermiyor illa 12.3 dan 1.3 a uzattı madem böyle oturdugun o masa sıkı daassagina 1 saat uzatabiliyon 2 gün desene
O senin korktuğunu anlamış muamele çekmiş saat gün falan hikaye kardeşim hikaye seni yarın yine arar öbür gün yine arar çünkü korktuğunu anlamış diyeceksin ki elinden geleni ardına koyma küçük fetiş ne yaparsan yap lan de bir bok yapamaz bana güven köpek gibi kudurur durur.

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,009
8,283
113
Güzel dostum işleyiş daha da senin lehine ilerledi. Önceden insanları icra haciz diye korkutuyorlardı artık öyle değil. Borçlar direkt devrediliyor %30 gibi miktarlarla. Sonra seni arayan yerlerde senden ne koparırsa kârlı mahkemeye gitti etti vs senin masraflar artar evet ama hızlı ödeme alabilmek daha değerli
Doğru söylüyorsun üstat ❤

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,009
8,283
113
O senin korktuğunu anlamış muamele çekmiş saat gün falan hikaye kardeşim hikaye seni yarın yine arar öbür gün yine arar çünkü korktuğunu anlamış diyeceksin ki elinden geleni ardına koyma küçük fetiş ne yaparsan yap lan de bir bok yapamaz bana güven köpek gibi kudurur durur.
Kadının sesini bir duy bak testo Taylan bir duy kadının sesini bu kadar cırtlak iğrenç mikrop bir ses tonu üslubu olamaz nefret ettim kadindan

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,541
838
113
Dost aynen çok oldu olmazmi ama dedim unutmuşum 2 sene geçmiş üstünden icraya düşmüştü zaten çalışırken SGK li haciz kesiyordu kaç ay boyunca bitmiştir zannettim
insan borcunu bilir takip eder ama sen umursamamışsın. Her zaman karşına çıkacak. Yani 2 yılda maaşından kesilse bile bitmesi gerekiyordu o miktar. Belliki maaş yatınca direk parayı kesmeden kullanıyor muydun. 2 yılda o miktar biterdi.

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,819
2,131
113
Hat borcu banka gibin olmuyor bir an önce durumu öğren bir şekilde ödemeye bak

Adem1616

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,057
309
83
insan borcunu bilir takip eder ama sen umursamamışsın. Her zaman karşına çıkacak. Yani 2 yılda maaşından kesilse bile bitmesi gerekiyordu o miktar. Belliki maaş yatınca direk parayı kesmeden kullanıyor muydun. 2 yılda o miktar biterdi.
Tamam da hicmi msj gelmemis borca dair