Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 2024 Yılından Kalan Hat Borcuymuş İşlem Başlatmışlar

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,607
28,226
113
Doğru söylüyorsun üstat ❤
Allah akıl fikir versin ne diyim. Hat borcu için adliyeden çağırma mı olur hiç. Tek bir ihtimal var zamanında avukat sana borç ödeme kağıdı imzalattıysa sende geciktirdiysen 3 ay hapis çıkar, o zmn GBT de bile aranma çıkar hakkında. Başka türlü seni çağırmaları imkânsız. Geçen Kendini polis memuru diye tanıtan biri kayınbabamı arayıp zamanında trafikten men edilen motor ile yakalandın diye savcı ifadeye çağırıyor seni dedi. Akşama kadar gelmezsen evden zorla alırlar dedi. Gittik adliyeye öyşr bişey yokmuş. Arayan adamı adliyede defalarca aradık açmadı telefonu. Dolandırıcı yani. Ama işin ilginç tarafı bu dolandırıcının bahsettiği menli motor olayı da doğruydu. Bu bilgiyi nasıl biliyorlar anlamıyorum

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,826
1,220
113
Adam gibi bir ülke olsa burası, şu tehdit mesajını savcılığa versen, borcuna bakmadan, mesajı gönderen şirket ve şahısa en az 1 yıl ceza verirler.. Baya bir suç unsuru var çünkü mesajda.. Ama burası kabile devleti.. Kim kimden korkutarak ne koparırsa yasaları geçerli..

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,010
8,283
113
Adam gibi bir ülke olsa burası, şu tehdit mesajını savcılığa versen, borcuna bakmadan, mesajı gönderen şirket ve şahısa en az 1 yıl ceza verirler.. Baya bir suş unsuru var çünkü mesajda.. Ama burası kabile devleti.. Kim kimden korkutarak ne koparırsa yasaları geçerli..
O kadar haklısın ki... O kadar haklısın kiii. Bebek katillerini mecliste çiçekle şekerle karşılayıp etle tavukla besleyen devlet üç kuruş borç için ozel memur tahsil edip zorla götürcekmis adliyeye avukata da sinirlendim bildiğin böyle diyor zorla getirilirsiniz diyor

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,117
2,535
113
Allah akıl fikir versin ne diyim. Hat borcu için adliyeden çağırma mı olur hiç. Tek bir ihtimal var zamanında avukat sana borç ödeme kağıdı imzalattıysa sende geciktirdiysen 3 ay hapis çıkar, o zmn GBT de bile aranma çıkar hakkında. Başka türlü seni çağırmaları imkânsız. Geçen Kendini polis memuru diye tanıtan biri kayınbabamı arayıp zamanında trafikten men edilen motor ile yakalandın diye savcı ifadeye çağırıyor seni dedi. Akşama kadar gelmezsen evden zorla alırlar dedi. Gittik adliyeye öyşr bişey yokmuş. Arayan adamı adliyede defalarca aradık açmadı telefonu. Dolandırıcı yani. Ama işin ilginç tarafı bu dolandırıcının bahsettiği menli motor olayı da doğruydu. Bu bilgiyi nasıl biliyorlar anlamıyorum
Çok doğru bir yere parmak basmışsın dostum. Taahhüt verirseniz ve uymazsanız direkt 3 ay hapis yatarsınız bilginiz olsun genç kardeşler. Naparsanız yapın taahhüte bulaşmayın

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,010
8,283
113
Çok doğru bir yere parmak basmışsın dostum. Taahhüt verirseniz ve uymazsanız direkt 3 ay hapis yatarsınız bilginiz olsun genç kardeşler. Naparsanız yapın taahhüte bulaşmayın
Peki hocam bu taahhüt sözlü olursa da aynısı olurmu yoksa yazılı taahhüt denmi bahsediyorsunuz ?

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
912
439
63
2024 yılından kalan hat borcuymus işlem başlatmışlar avukat borç 9.9 müs unutmuşum aklımda bile değil bugün 12 ye kadar ödersem dosya kapanirmis aksi takdirde 56 bine kadar dosya şişiyormuş ödeme yapamiycam durumda İse adliyeye çağırıyorlar gitmezsemde zorla götürülücekmişim vasi olarakda babammıs onunda gidip mal beyanı vermesi lazimmis şuan ödeyecek imkan yok bugün 12:30 a kadar ödemem lazimmis aksi takdirde adliyeye gitmem lazimmis nasıl yapacam bilmiyorum buradan herhangi terso bir durum çıkabilir mi? Tecrübesi olan varsa bu durumda bir paylaşırsaniz sevinirim
dostum benim tüm hatlara borcum var. hepsi de icralık. ilk dönemlerde arıyorlardı. -vay efendim adliyeden ariyoruz. -icra başlatıyoruz. - evinize geliyoruz tarzında korkutma amaçlı onlarca kere aradılar. Hepsinde de param yok dedim. Aradan 10 sene geçti. Artık aramayı da bıraktılar. Yani demem o ki zorda değilsen paran varsa öde. Yok eğer ödeyecek durumun yoksa takma kafana. bi bk yiyemezler.

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,485
4,245
113
Adam gibi bir ülke olsa burası, şu tehdit mesajını savcılığa versen, borcuna bakmadan, mesajı gönderen şirket ve şahısa en az 1 yıl ceza verirler.. Baya bir suç unsuru var çünkü mesajda.. Ama burası kabile devleti.. Kim kimden korkutarak ne koparırsa yasaları geçerli..
Belli bir kesime hizmet ediyor bu devlet

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,867
1,615
113
Kardeşim başımdan geçen olaylar.
Çok basit çözümü var boşuna darlanma .
https://dijital.gib.gov.tr/ şuraya e devlet sifrenle gir ödeme emirlerim yaz orda icralık borç dosyan gözüküyor üstüne bas mal bildirim beyanında bulun top senden çıksın. Bukadar basit gitmene gerek yok
Ödeme emirlerinde birşey yok nasıl yapacaz

ssozenkimki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,559
407
83
2024 yılından kalan hat borcuymus işlem başlatmışlar avukat borç 9.9 müs unutmuşum aklımda bile değil bugün 12 ye kadar ödersem dosya kapanirmis aksi takdirde 56 bine kadar dosya şişiyormuş ödeme yapamiycam durumda İse adliyeye çağırıyorlar gitmezsemde zorla götürülücekmişim vasi olarakda babammıs onunda gidip mal beyanı vermesi lazimmis şuan ödeyecek imkan yok bugün 12:30 a kadar ödemem lazimmis aksi takdirde adliyeye gitmem lazimmis nasıl yapacam bilmiyorum buradan herhangi terso bir durum çıkabilir mi? Tecrübesi olan varsa bu durumda bir paylaşırsaniz sevinirim
Ne kadar borç çıkartmışlar?

ssozenkimki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,559
407
83
Birde numarayı sorgula fatura ödemeden direkt numaradan da odeyebilirsin kapalı olsa da. Oradan bir sorgulama yap

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,337
1,394
113
kaardes bizim de hat borcumuz oldu hiç yaka paça alınmadık en fazla icralık olduk bloke kondu

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,615
1,196
113
Dolandırıcı bunlar inanma

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,615
1,196
113
Resmi dataların hepsi patlak çok normal hemde 10 15 yaşındaki veletler bile ulaşıyor

AdilKocari

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
329
157
43
mk 9binden 56bine dosya mı çıkar :D Adliyeden bunun için çağırmazlar dolandırıcı amk bunu anlamayacak kadar cahil olmayınla uyap diye bir şey var amk.
İcra dosyası için adliyeden çağırırlar mı ŞLKASSDŞKADPOKASDOPÖA