- 58,143
- 19,380
- 113
Slotta 1k yapayim 500 roll acarim demiatir affet yarin borc bulur açarKardeş yanlış anlamada geçende biride söz yarın açıcam dedi gece yemiş parayı
Slotta 1k yapayim 500 roll acarim demiatir affet yarin borc bulur açarKardeş yanlış anlamada geçende biride söz yarın açıcam dedi gece yemiş parayı
roll için müsait değilim onu söylüyorum. roll başarılı olursa rollde olursan söz ödülün biri senindirSlotta mi battin simdi
Tanımışız oluruz o zaman bi daha öyle bi şans gelmezEee herkes işi bitince kral böyle oluyor
Kendi bilir kara liste kabardı zatenSlotta 1k yapayim 500 roll acarim demiatir affet yarin borc bulur açar
Ince is mi kral hggroll için müsait değilim onu söylüyorum. roll başarılı olursa rollde olursan söz ödülün biri senindir
Yarın söylenip durur paramın üstüne yattılar diye konu açar 😁Sen o miktarı o siteden alabilecek misin önce bu soruyu sor kendine
Dost açıp açmaması önemli değil ama sen demek istediğimi anlamadın da neyse. Neler dönüyor bu forumda. Sahte bakiye ile rol açan mi dersin rol acacam diye açmayan mi dersin. O zaman belirt konunda bilindik kişilere ödül atmayacağım diye farklı kişiler katılsın diye belirt. Bir dahada konunda bulunmam zaten de sende benim hiç bir konumda bulunma lütfenAçmazlarsa bizde bundan sonra ona göre tavır takınırız kral en azından aynı kişiler arasında döndürmüyoruz
Nasıl vurdubAz önce Betroy'da 1000 tl ile evo auto rulette 220 bin vurdum. bunu bankaya çeksek sıkıntı olur mu. kriptoyla çeksem heralde 24-48 saat beklemem lazım.
Tamam kral bulunmam siz kendi çeteniz arasında döndürün ödülleri yeminliydim bugün açmayacaktım ödül için trip çekiyoruz şuraya bak beDost açıp açmaması önemli değil ama sen demek istediğimi anlamadın da neyse. Neler dönüyor bu forumda. Sahte bakiye ile rol açan mi dersin rol acacam diye açmayan mi dersin. O zaman belirt konunda bilindik kişilere ödül atmayacağım diye farklı kişiler katılsın diye belirt. Bir sahada benim hiç bir konumda bulunma lütfen
Vallaha kral ben bilmem ama nightmare ile Alikemalin de hakkıydı ha senin bileceğin iş kimseye bir şey göndermek zorunda değilsin ama çok iyi takip ettiler onun için diyorum.Tamam kral bulunmam siz kendi çetenin arasında döndürün ödülleri yeminliydim bugün açmayacaktım ödül için trip çekiyoruz şuraya bak be
Bende derdinizi anlamadım arkadaşlar. para mı lazım? roll başlığında anında hemen gelir gelmez roll açılacak diye birşey mi yazıyor ben mi okuma yazma bilmiyorum.Dost açıp açmaması önemli değil ama sen demek istediğimi anlamadın da neyse. Neler dönüyor bu forumda. Sahte bakiye ile rol açan mi dersin rol acacam diye açmayan mi dersin. O zaman belirt konunda bilindik kişilere ödül atmayacağım diye farklı kişiler katılsın diye belirt. Bir dahada konunda bulunmam zaten de sende benim hiç bir konumda bulunma lütfen
Kriptodan anlayan birisiyle çekse olmaz mı?😀😀( Sana şaka yapıyoz dost lütfen sinirlenme alınma)50-50 çek hiç birşey olmaz
Kardeş sende aç roll vaktim yok diyorsun burda cevap yetiştiriyorsun tribi ben yiyorumBende derdinizi anlamadım arkadaşlar. para mı lazım? roll başlığında anında hemen gelir gelmez roll açılacak diye birşey mi yazıyor ben mi okuma yazma bilmiyorum.
Slotta gitti izin ver burda kod kovalasin basarinca rolu acar inaniyomKardeş sende aç roll vaktim yok diyorsun burda cevap yetiştiriyorsun tribi ben yiyorum
kripto soğuk cüzdana çek ordan global borsaya ordan midas kriptoya çek ordanda bankana hayırlı olsunAz önce Betroy'da 1000 tl ile evo auto rulette 220 bin vurdum. bunu bankaya çeksek sıkıntı olur mu. kriptoyla çeksem heralde 24-48 saat beklemem lazım.
250 bın çektim dün betroy havale ile çekim oluştur 100 100 şeklindeAz önce Betroy'da 1000 tl ile evo auto rulette 220 bin vurdum. bunu bankaya çeksek sıkıntı olur mu. kriptoyla çeksem heralde 24-48 saat beklemem lazım.
tbrikler .Az önce Betroy'da 1000 tl ile evo auto rulette 220 bin vurdum. bunu bankaya çeksek sıkıntı olur mu. kriptoyla çeksem heralde 24-48 saat beklemem lazım.