Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 220 Bin TL Bankaya Çekilir Mi ?

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,009
9,420
113
2 kişi verildi ödül bi @sulo52 Birazdan açacak @skyroad u da takipteyim açacaktır
Açmazlarsa bizde bundan sonra ona göre tavır takınırız kral en azından aynı kişiler arasında döndürmüyoruz
Dost açıp açmaması önemli değil ama sen demek istediğimi anlamadın da neyse. Neler dönüyor bu forumda. Sahte bakiye ile rol açan mi dersin rol acacam diye açmayan mi dersin. O zaman belirt konunda bilindik kişilere ödül atmayacağım diye farklı kişiler katılsın diye belirt. Bir dahada konunda bulunmam zaten de sende benim hiç bir konumda bulunma lütfen

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,078
6,336
113
Dost açıp açmaması önemli değil ama sen demek istediğimi anlamadın da neyse. Neler dönüyor bu forumda. Sahte bakiye ile rol açan mi dersin rol acacam diye açmayan mi dersin. O zaman belirt konunda bilindik kişilere ödül atmayacağım diye farklı kişiler katılsın diye belirt. Bir sahada benim hiç bir konumda bulunma lütfen
Tamam kral bulunmam siz kendi çeteniz arasında döndürün ödülleri yeminliydim bugün açmayacaktım ödül için trip çekiyoruz şuraya bak be

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,448
4,942
113
50-50 çek hiç birşey olmaz

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,478
2,084
113
Tamam kral bulunmam siz kendi çetenin arasında döndürün ödülleri yeminliydim bugün açmayacaktım ödül için trip çekiyoruz şuraya bak be
Vallaha kral ben bilmem ama nightmare ile Alikemalin de hakkıydı ha senin bileceğin iş kimseye bir şey göndermek zorunda değilsin ama çok iyi takip ettiler onun için diyorum.

skyroad

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
687
156
43
Dost açıp açmaması önemli değil ama sen demek istediğimi anlamadın da neyse. Neler dönüyor bu forumda. Sahte bakiye ile rol açan mi dersin rol acacam diye açmayan mi dersin. O zaman belirt konunda bilindik kişilere ödül atmayacağım diye farklı kişiler katılsın diye belirt. Bir dahada konunda bulunmam zaten de sende benim hiç bir konumda bulunma lütfen
Bende derdinizi anlamadım arkadaşlar. para mı lazım? roll başlığında anında hemen gelir gelmez roll açılacak diye birşey mi yazıyor ben mi okuma yazma bilmiyorum.

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,078
6,336
113
Bende derdinizi anlamadım arkadaşlar. para mı lazım? roll başlığında anında hemen gelir gelmez roll açılacak diye birşey mi yazıyor ben mi okuma yazma bilmiyorum.
Kardeş sende aç roll vaktim yok diyorsun burda cevap yetiştiriyorsun tribi ben yiyorum

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,625
2,888
113
Az önce Betroy'da 1000 tl ile evo auto rulette 220 bin vurdum. bunu bankaya çeksek sıkıntı olur mu. kriptoyla çeksem heralde 24-48 saat beklemem lazım.
kripto soğuk cüzdana çek ordan global borsaya ordan midas kriptoya çek ordanda bankana hayırlı olsun