Bence daha büyük sorunun var, ödeme alabilir miyim diyeAz önce Betroy'da 1000 tl ile evo auto rulette 220 bin vurdum. bunu bankaya çeksek sıkıntı olur mu. kriptoyla çeksem heralde 24-48 saat beklemem lazım.
Adamlar 10 kişiye yatırımlı kod atıyorlar forumda ben olsam acır ana paramı da bırakır siteyi kapatır giderdim çekmezdim de (!)Bence daha büyük sorunun var, ödeme alabilir miyim diye
Benide bilen bilir aldığım her ödülle cebimde günlerdir beş kuruş olmamasına rağmen ödül açtım ama değer bilen yok utanmasa millet hepsini dağıt diyecek 22 tane dm mi gelir kardeşim aldığımız para ne sanki faturamı ödedim 5 kuruşsuz kaldım gene hadi şimdi siz fedakarlık yapın sigara alalım o zamanBeni bilen bilir, ben bayram öncesine kadar roll açardım bayramda eksiye düştüğüm için bu ay sıkıntıdayim yoksa goruyon sabah aksam roll kovalıyorum
Iyiki 30k vurmadin 331 dm gelirdiBenide bilen bilir aldığım her ödülle cebimde günlerdir beş kuruş olmamasına rağmen ödül açtım ama değer bilen yok utanmasa millet hepsini dağıt diyecek 22 tane dm mi gelir kardeşim aldığımız para ne sanki faturamı ödedim 5 kuruşsuz kaldım gene hadi şimdi siz fedakarlık yapın sigara alalım o zaman
İyiki vurmamışızIyiki 30k vurmadin 331 dm gelirdi
Bu arkadaş biraz tecrübesiz birine benziyor muhtemelen o sitede sayı kuralı falan vardır bu arkadaşda dikkat etmemiştir öyle olmasa bile bu Kulp bulma ihtimalleri çok yüksekBence daha büyük sorunun var, ödeme alabilir miyim diye
333 olurdu oIyiki 30k vurmadin 331 dm gelirdi
Dogru333 olurdu o
Meseleyi anlamadın, demin iki arkadaş açıkladı tanımadığın kişilere roll açtır diye para verilmez diye, yoksa Allah bereket versin hep kazan ,sıkıntı dert vermesin ama bak tanımadığın kişiler de gitti biz de gittik neyse selametleBenide bilen bilir aldığım her ödülle cebimde günlerdir beş kuruş olmamasına rağmen ödül açtım ama değer bilen yok utanmasa millet hepsini dağıt diyecek 22 tane dm mi gelir kardeşim aldığımız para ne sanki faturamı ödedim 5 kuruşsuz kaldım gene hadi şimdi siz fedakarlık yapın sigara alalım o zaman
331 nerden geldi aklina knk
Yakındır şikayet kısmında gormeyeBu arkadaş biraz tecrübesiz birine benziyor muhtemelen o sitede sayı kuralı falan vardır bu arkadaşda dikkat etmemiştir öyle olmasa bile bu Kulp bulma ihtimalleri çok yüksek
Bilmiyom ki gfffr331 nerden geldi aklina knk
Hadiiii dayiiiiii, biz kaçtıık.Meseleyi anlamadın, demin iki arkadaş açıkladı tanımadığın kişilere roll açtır diye para verilmez diye, yoksa Allah bereket versin hep kazan ,sıkıntı dert vermesin ama bak tanımadığın kişiler de gitti biz de gittik neyse selametle
Meymun o gelir aklına331 nerden geldi aklina knk
ben cevap vermıyorum. aylarca kımse dm atmaz çekimde 7 8 dm geliyor küsen küssünBenide bilen bilir aldığım her ödülle cebimde günlerdir beş kuruş olmamasına rağmen ödül açtım ama değer bilen yok utanmasa millet hepsini dağıt diyecek 22 tane dm mi gelir kardeşim aldığımız para ne sanki faturamı ödedim 5 kuruşsuz kaldım gene hadi şimdi siz fedakarlık yapın sigara alalım o zaman
🤣🤣Meymun o gelir aklına
Kesinlikle 1k ya 220 ödeyecek site değilBu arkadaş biraz tecrübesiz birine benziyor muhtemelen o sitede sayı kuralı falan vardır bu arkadaşda dikkat etmemiştir öyle olmasa bile bu Kulp bulma ihtimalleri çok yüksek
Kendin kızıyorsun başka rollerde hep aynı kişilere veriosun diye napalım hep aynı kişilere mi verelim ayrıca @sulo52 yi tanıyorum diğer arkadaşta şu an siteye yatırım yapıyor dm attı istersen ekran görüntüsünüde atalımMeseleyi anlamadın, demin iki arkadaş açıkladı tanımadığın kişilere roll açtır diye para verilmez diye, yoksa Allah bereket versin hep kazan ,sıkıntı dert vermesin ama bak tanımadığın kişiler de gitti biz de gittik neyse selametle