Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 220 Bin TL Bankaya Çekilir Mi ?

Yusuf721

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
481
724
93
Arkadaşın haberi yok galiba 1 k yatırmamıştır umarım 1 k ile 5 k arası yatırımlara maks çekim anaparanın 20 katı ::) öyle de bir site kendileri

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,078
6,336
113
Beni bilen bilir, ben bayram öncesine kadar roll açardım bayramda eksiye düştüğüm için bu ay sıkıntıdayim yoksa goruyon sabah aksam roll kovalıyorum
Benide bilen bilir aldığım her ödülle cebimde günlerdir beş kuruş olmamasına rağmen ödül açtım ama değer bilen yok utanmasa millet hepsini dağıt diyecek 22 tane dm mi gelir kardeşim aldığımız para ne sanki faturamı ödedim 5 kuruşsuz kaldım gene hadi şimdi siz fedakarlık yapın sigara alalım o zaman

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
58,163
19,389
113
Benide bilen bilir aldığım her ödülle cebimde günlerdir beş kuruş olmamasına rağmen ödül açtım ama değer bilen yok utanmasa millet hepsini dağıt diyecek 22 tane dm mi gelir kardeşim aldığımız para ne sanki faturamı ödedim 5 kuruşsuz kaldım gene hadi şimdi siz fedakarlık yapın sigara alalım o zaman
Iyiki 30k vurmadin 331 dm gelirdi

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,969
9,411
113
Meseleyi anlamadın, demin iki arkadaş açıkladı tanımadığın kişilere roll açtır diye para verilmez diye, yoksa Allah bereket versin hep kazan ,sıkıntı dert vermesin ama bak tanımadığın kişiler de gitti biz de gittik neyse selametle

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,478
2,084
113
Meseleyi anlamadın, demin iki arkadaş açıkladı tanımadığın kişilere roll açtır diye para verilmez diye, yoksa Allah bereket versin hep kazan ,sıkıntı dert vermesin ama bak tanımadığın kişiler de gitti biz de gittik neyse selametle
Hadiiii dayiiiiii, biz kaçtıık.

halil889*

2.5 Üstçü Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,325
9,937
113
ben cevap vermıyorum. aylarca kımse dm atmaz çekimde 7 8 dm geliyor küsen küssün

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,078
6,336
113
Kendin kızıyorsun başka rollerde hep aynı kişilere veriosun diye napalım hep aynı kişilere mi verelim ayrıca @sulo52 yi tanıyorum diğer arkadaşta şu an siteye yatırım yapıyor dm attı istersen ekran görüntüsünüde atalım