- 3,478
- 2,084
- 113
İlk çekimini gördüğümde gruplaşıp 10 20 kişi gelicez rasim bey, rekor kırın arttıra arttıra.ben cevap vermıyorum. aylarca kımse dm atmaz çekimde 7 8 dm geliyor küsen küssün
İlk çekimini gördüğümde gruplaşıp 10 20 kişi gelicez rasim bey, rekor kırın arttıra arttıra.ben cevap vermıyorum. aylarca kımse dm atmaz çekimde 7 8 dm geliyor küsen küssün
En güzeli kral hadi şimdi ben parasız kaldım şimdi dm atsınlar sıkıntın varmı giderelim diyeben cevap vermıyorum. aylarca kımse dm atmaz çekimde 7 8 dm geliyor küsen küssün
Sulo52 candırKendin kızıyorsun başka rollerde hep aynı kişilere veriosun diye napalım hep aynı kişilere mi verelim ayrıca @sulo52 yi tanıyorum diğer arkadaşta şu an siteye yatırım yapıyor dm attı istersen ekran görüntüsünüde atalım
Diğer arkadaş şu an yatırım yapıyor orda heyecan ararsınız kardeşim bilmediğiniz konu var son adım hariç tüm maçlar sülonunduSulo52 candır
diğeri patlıcan
Bizde yok heyecan
Sana bolca versin Yaradan
Mesele sulo52 degil idi kardeşini kaybettin ,ben sana iki roll açılacak mı diye dm attım sen tersleyip küfürlü yazmissin ,hatamız varsa hakkını helal et uzak kalayım rolldenDiğer arkadaş şu an yatırım yapıyor orda heyecan ararsınız kardeşim bilmediğiniz konu var son adım hariç tüm maçlar sülonundu
Roll benim değil ister uzak kal ister yazma kardeşim edebiyatı yapıp durma artık beni pişman ettiniz 50k aldık sankiMesele sulo52 degil idi kardeşini kaybettin ,ben sana iki roll açılacak mı diye dm attım sen tersleyip küfürlü yazmissin ,hatamız varsa hakkını helal et uzak kalayım rollden
Niye seni seçmediğimide açıkça söliyim sende roll açmayacaktın tek sebep buMesele sulo52 degil idi kardeşini kaybettin ,ben sana iki roll açılacak mı diye dm attım sen tersleyip küfürlü yazmissin ,hatamız varsa hakkını helal et uzak kalayım rollden
Betroy kasasında okadar parası olduğunu sanmıyorum umarım öderAz önce Betroy'da 1000 tl ile evo auto rulette 220 bin vurdum. bunu bankaya çeksek sıkıntı olur mu. kriptoyla çeksem heralde 24-48 saat beklemem lazım.
Vatandaş ondan sonra tek bir kelime bile yazmamış bence o parayı çekebildi sonra buraları terkettiVatandaş konuyu acmis yorum yapanlara ne cevap ne bı tepkime vermiş bu konu nasıl 8 sayfa gelebilmiş aw😁
Bence parayı almaya çalıyordur. Betroy cimri site o parayı zor öder gibime geliyor. Arkadaş adına Umarım ben yanılırim.Vatandaş ondan sonra tek bir kelime bile yazmamış bence o parayı çekebildi sonra buraları terketti
Herkezin carsisi pazar olsun aga 😁🫡Vatandaş ondan sonra tek bir kelime bile yazmamış bence o parayı çekebildi sonra buraları terketti
Sanada merhaba dayı 😁Bence parayı almaya çalıyordur. Betroy cimri site o parayı zor öder gibime geliyor. Arkadaş adına Umarım ben yanılırim.
Nereden biliyorum çünkü ödemeseydi şurada ortalık alev alırdı konuda tık yokHerkezin carsisi pazar olsun aga 😁🫡
Kadim abim hoşgeldin kalite insanBence parayı almaya çalıyordur. Betroy cimri site o parayı zor öder gibime geliyor. Arkadaş adına Umarım ben yanılırim.
10 kişilik yatırım şartlı kod atan siteden 220K beklemek de acı vericiBence parayı almaya çalıyordur. Betroy cimri site o parayı zor öder gibime geliyor. Arkadaş adına Umarım ben yanılırim.
Bu site youtube de yanına Rus hatun alıp basbas bagıran deniz gavatının reklam yaptıgı site değilmi10 kişilik yatırım şartlı kod atan siteden 220K beklemek de acı verici