Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 220 Bin TL Bankaya Çekilir Mi ?

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,969
9,411
113
Kendin kızıyorsun başka rollerde hep aynı kişilere veriosun diye napalım hep aynı kişilere mi verelim ayrıca @sulo52 yi tanıyorum diğer arkadaşta şu an siteye yatırım yapıyor dm attı istersen ekran görüntüsünüde atalım
Sulo52 candır
diğeri patlıcan
Bizde yok heyecan
Sana bolca versin Yaradan

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,969
9,411
113
Diğer arkadaş şu an yatırım yapıyor orda heyecan ararsınız kardeşim bilmediğiniz konu var son adım hariç tüm maçlar sülonundu
Mesele sulo52 degil idi kardeşini kaybettin ,ben sana iki roll açılacak mı diye dm attım sen tersleyip küfürlü yazmissin ,hatamız varsa hakkını helal et uzak kalayım rollden

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,078
6,336
113
Mesele sulo52 degil idi kardeşini kaybettin ,ben sana iki roll açılacak mı diye dm attım sen tersleyip küfürlü yazmissin ,hatamız varsa hakkını helal et uzak kalayım rollden
Roll benim değil ister uzak kal ister yazma kardeşim edebiyatı yapıp durma artık beni pişman ettiniz 50k aldık sanki

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,078
6,336
113
Niye seni seçmediğimide açıkça söliyim sende roll açmayacaktın tek sebep bu

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,043
4,198
113
Vatandaş konuyu acmis yorum yapanlara ne cevap ne bı tepkime vermiş bu konu nasıl 8 sayfa gelebilmiş aw😁

sello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
997
257
63
hiç birşey olmaz ÇÜNKÜ KENDİLERİ HIRSIZ hortom